Με φόντο τη θρυλική βίλα του Ωνάση βρίσκεται στον Σκορπιό η θαλαμηγός του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, στον οποίο εδώ και λίγα χρόνια ανήκει το ιδιόκτητο νησί.

Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται αν ο Ρώσος επιχειρηματίας βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Στο ιδιόκτητο νησί διαμένουν και εργάζονται νυχθημερόν άνδρες ασφαλείας αλλά και προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων που έχει στις υπηρεσίες του ο Ρώσος μεγιστάνας και που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να τον υποδεχθεί.

Σημειώνεται ότι τα παραπλέοντα σκέφη δεν επιτρέπεται να προσεγγίσουν το νησί, ενώ για τον σκοπό αυτό έχει τοποθετηθεί και ειδική σήμανση. Μάλιστα, οι τουρίστες με τα καραβάκια μπορούν να μείνουν μόνο για λίγη ώρα και αυτό περιμετρικά του σημείου, όπου απλώς υπάρχει μια μικρή οπτική επαφή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι υψηλοί προσκεκλημένοι καταφθάνουν εκεί και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου προκειμένου να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ετσι, το μικρό, υπερπολυτελές γιοτ που φέρει το όνομα της μικρής του κόρης είναι πάντα σε ετοιμότητα έτσι ώστε να μεταφέρει τον κόσμο που καταφθάνει αρόδου, στο λιμάνι που κάποτε έφθανε και η οικόγεια Ωνάση.

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook