Απίστευτη ιστορία – Ο δράστης φέρεται να δωροδόκησε αστυνομικό και όταν ο σύζυγος ζήτησε από τους αστυνομικούς να λάβουν μέτρα, εκείνοι αρνήθηκαν – Τότε λούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον εαυτό του

Μία τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στο Πακιστάν, όταν ένας άνδρας αυτοπυρπολύθηκε, αντιδρώντας στην απελευθέρωση από τις αρχές, του βιαστή της γυναίκας του.

Ο 23χρονος Σαφντάρ Χουσέιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Φαϊσαλαμπάντ με εγκαύματα σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% του σώματός του.

Όταν το σώμα του επέστρεψε στο χωριό από το οποίο καταγόταν, οι κάτοικοι εκεί απέκλεισαν τους δρόμους και έβαλαν φωτιά σε λάστιχα, εκτοξεύοντας απειλές κατά των αστυνομικών.

Το παρασκήνιο της τραγικής αυτής ιστορίας αποκάλυψε ένας ανώνυμος αστυνομικός σε τοπική εφημερίδα, λέγοντας πως ο Χουσέιν πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να λάβουν δράση εναντίον του ένστολου που δωροδοκήθηκε και άφησε ελεύθερο τον βιαστή της γυναίκας του.

Όταν οι αστυνομικοί αρνήθηκαν, βγήκε έξω, λούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, τρία άτομα είχαν εισβάλει στο σπίτι του Χουσέιν, προκειμένου να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα. Όταν διαπίστωσαν ότι ήταν μέσα η γυναίκα, της επιτέθηκαν και ο ένας από τους τρεις τη βίασε.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook