Διευθυντής ξενοδοχείου του Αγίου Νικολάου βρήκε σε φάκελο ευχετήρια κάρτα και φακελάκι με ναρκωτικά.

Άναυδος έμεινε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Mirabello beach & village στον Άγιο Νικόλαο και πρόεδρος του Πανελλήνιου (και του Παγκρήτιου) Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Πελεκανάκης, ανοίγοντας της αλληλογραφία του ξενοδοχείου.

Ο κ. Πελεκανάκης κοιτώντας την αλληλογραφία βρήκε δύο φακέλους με άγνωστο αποστολέα από την Ολλανδία και παραλήπτη το ξενοδοχείο, και όπως κάνει πάντα τους άνοιξε.

Και οι δύο φάκελοι περιείχαν ευχετήριες κάρτες, στο δεύτερο ωστόσο ο αποστολέας δεν αρκέστηκε στις ευχές αλλά έστειλε και δώρο …ναρκωτικά!

Συγκεκριμένα μέσα στον δεύτερο φάκελο ο κ. Πελεκανάκης βρήκε και ένα μικρότερο φακελάκι το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη, η οποίο έμοιαζε με κοκαΐνη.

Αμέσως κατευθύνθηκε στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου όπου παρέδωσε τον φάκελο, ενώ η σκόνη έχει ήδη σταλεί στα τοξικολογικά εργαστήρια προκειμένου διαπιστωθεί αν πρόκειται για κοκαΐνη.

Πάντως ο κ. Πελεκανάκης δήλωσε σοκαρισμένος με το περιστατικό, αφού δεν έχει συναντήσει κάτι αντίστοιχο στα 31 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook