Ένα νέο Κέντρο ξένων Γλωσσών στα Χανιά, καινοτομεί και με οδηγό τη γνώση και την τεχνολογία, αλλάζει τα δεδομένα εκμάθησης στην Αγγλική γλώσσα.

My school είναι η νέα λέξη που πρέπει να γνωρίζετε, σχετικά με την Ξενόγλωσση Εκπαίδευση στην πόλη των Χανίων.

Ένα νέο Κέντρο Εκπαίδευσης Ξένων Γλωσσών, με στόχο τη σωστή και εύκολη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Πλέον η Αγγλική γλώσσα, δεν αποτελεί μόνο ένα επιπλέον εφόδιο καριέρας, αλλά μια αναγκαία πραγματικότητα για όλους μας. Αξίζει λοιπόν να επιλέξουμε ένα σωστό φροντιστήριο, ώστε να μάθει το παιδί μας, καλά αγγλικά.

Ο μαθητής σε πρώτο πλάνο

Για το My school προτεραιότητα αποτελεί, όχι μόνο να μάθει το παιδί σας μια ξένη γλώσσα, αλλά να έρθει σε επαφή με την κουλτούρα και τον πραγματικό κόσμο αυτής. Στη συνέχεια, η εκπαίδευση εξειδικεύεται στις ειδικές μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή.

Στις εγκαταστάσεις του “My School”, το παιδί σας θα μάθει ευχάριστα και βιωματικά τη νέα γλώσσα, ώστε να γίνει δικό του μέλημα και όχι ανιαρή αναγκαιότητα. Να σημειωθεί ότι τα τμήματα είναι ολιγομελή, έως 7 άτομα, για όλες τις τάξεις.

Το βιωματικό σύστημα εκπαίδευσης που εφαρμόζεται είναι μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να κάνει «παιχνίδι» την Αγγλική γλώσσα, για όλους τους μαθητές.

Σε αυτό συμβάλει και το ειδικευόμενο προσωπικό του My school, καθώς η ιδιοκτήτρια και εκπαιδευτικός, κυρία Μαρία Διγενάκη έχει ως  μητρική γλώσσα την αγγλική (native speaker) και πάνω από όλα διαθέτει όρεξη και αγάπη για τα παιδιά.

Με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό και εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, καθίσταται η πλέον κατάλληλη για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (ειδικά τμήματα).

Επίσης, το My school, παρέχει τη δυνατότητα εκμάθησης Γερμανικών και Γαλλικών, ενώ αναλαμβάνει τη δημιουργία ειδικών τμημάτων (π.χ. προετοιμασία πανελληνίων Αγγλικής Γλώσσας, τμήματα ορολογίας ενηλίκων και φοιτητών).

Παρέχεται η δυνατότητα προετοιμασίας για όλα τα πτυχία της Αγγλικής γλώσσας (Lower, Advance, Proficiency), των Πανεπιστημίων Cambridge, Michigan, TOEIC.

Χρήση σύγχρονης τεχνολογίας για καλύτερη εκμάθηση

Στο My school, η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, περνά σε άλλο επίπεδο, σύγχρονο και καινοτόμο.

Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος, με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας (διαδραστικό πίνακα /interactive white board , e-books , tablet), έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να εξασφαλίζει τον επιδιωκόμενο βιωματικό χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Κύριο εφόδιο στο μαγικό ταξίδι της γνώσης, είναι επίσης τα βιβλία του γνωστού οίκου Ξενόγλωσσων βιβλίων “Hillside Press”, τα οποία παρέχουν ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης και είναι ειδικά διαμορφωμένα και εικονογραφημένα για να κάνουν την μάθηση ευχάριστη, δίνοντας έμφαση στις ειδικές ανάγκες όλων των μαθητών, ανεξαρτήτως το στυλ εκμάθησης (learning style) του κάθε παιδιού.

Έναρξη εγγραφών

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως 15 Σεπτεμβρίου.

Η ιδιοκτήτρια και εκπαιδευτικός του “My school”, Μαρία Διγενάκη, θα βρίσκεται εκεί για να σας υποδεχτεί και να σας κατευθύνει σωστά στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας.

Με σεβασμό στις  δυσκολίες  της εποχής και το άγχος των γονέων, στο My school, παρέχεται τακτική ενημέρωση για την επίδοση των παιδιών σας, ενώ παράλληλα διατίθεται ειδικό πρόγραμμα αποπληρωμής διδάκτρων και ειδικές τιμές για το 2ο παιδί, πολυτέκνους και ενστόλους.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ MY SCHOOL-ΜΑΡΙΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗ
Γεωργακάκηδων 25, Χανιά (έναντι κλειστού γυμναστηρίου Κλαδισού)
Τηλ.: 28214 03947 – κινητό: 6976027696
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook