Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει το ποδόσφαιρο των Χανίων και αρκετές ομάδες έχουν κάνει κάλεσμα για στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται για να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα η μικρή Ευαγγελία.

Ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης για τη μικρή Ευαγγελία στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (03/09, 17:30) με την Παλαιόχωρα στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Η ΑΕ Κυδωνίας στο πρώτο της εντός έδρας ματς με τον Ίκαρο (09/09) ανακοίνωσε ότι όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τον αγώνα της μικρής Ευαγγελίας ενώ το ίδιο ανακοίνωσε και ο Μινώταυρος για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ομάδων έχουν ως εξής:

ΑΟΧ-Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει η μικρή Ευαγγελία να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα. Στο φιλικό παιχνίδι με την Παλαιόχωρα, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 η είσοδος στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς θα είναι δωρεάν αλλά θα υπάρχει κουτί για τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας. Ας βοηθήσουμε όλοι!

Μινωταύρου:

Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει και προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας στον αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΓ ΙΩΑΝΝΟΥ την ΚΥΡΙΑΚΗ 3/9 17:00 Στις ΜΟΥΡΝΙΕΣ με ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ να πηγαίνουν για την μικρή ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ….η παρουσία και βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΑΕ Κυδωνίας:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας ανακοινώνει ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης για την δεύτερη αγωνιστική της Α’ Κατηγορία Χανίων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/9 με τον Ίκαρο Μουρνιών στο γήπεδο του Αλικιανού αλλά και ένα συμβολικό ποσό από το ταμείο της ομάδας θα διατεθούν για την μικρή Ευαγγελία.

Καλούμε όλο το κόσμο να δώσει το παρών ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια συλλογής εσόδων τα οποία θα διατεθούν για πολύ σοβαρό σκοπό.

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε την μικρή Ευαγγελία να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook