“Αναχωρούμε, σας παρακαλώ μην μας ξεχάσετε” λέει ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας και απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους – Η προσπάθεια για την κάλυψη των έξτρα εσόδων συνεχίζεται

Όταν οι άνθρωποι θέλουν μπορούν να πετύχουν μικρά θαύματα! Έτσι μέσα σε μόλις περίπου 5 ημέρες από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης, πολίτες από όλες τις περιοχές της Κρήτης ενώθηκαν, βίωσαν την αγωνία σαν να επρόκειτο για δικό τους παιδί και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το πολύ μεγάλο ποσό των περίπου 380.000 ευρώ.

Σε μια πολύ συγκινητική ανακοίνωση, ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και κοινοποίησαν την έκκληση και παρακαλεί να μην τους ξεχάσουμε, να συνεχιστεί η προσπάθεια γιατί το ποσό των 380.000 ευρώ είναι μόνο για την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

Δείτε την ανακοίνωση του πατέρα:

“Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Και έτσι θα γίνει.

Τα Χανιά, όλη η γη, από Ελλάδα μέχρι Αυστραλία, από Έβρο μέχρι Ηράκλειο με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά και όλη γη από κάθε γωνιά, με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω; Δεν φτάνουν. 

Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου.

Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά,εσείς όλη η γη, από Αμερική μέχρι Αυστραλία, από Χανιά μέχρι Θεσσαλονίκη όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε.

Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθουμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ.

Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζακη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα.

Αρ. Λόγ. 6635-106838-558 και IBAN GR08 0171635000663510

Συνεχίστε δυναμικά. Μη μας ξεχάσετε..”

Συνεχίζονται οι δράσεις στήριξης για την κάλυψη των έξτρα εξόδων