Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν φοβόμαστε.”  αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Μεγάλες υλικές ζημιές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Για την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι “Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν φοβόμαστε.” κάνοντας λόγο για φασιστικού τύπου ενέργεια

“Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελεί μια απροκάλυπτα εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια, την οποία οφείλει να καταδικάσει όλος ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος. 

Δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα και καμιά δικαιολογία για τέτοιου τύπου συμπεριφορές που προφανώς έχουν στόχο τον εκφοβισμό των ανθρώπων της Αριστεράς  και τον γενικευμένο  εκφασισμό της κοινωνίας. Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν φοβόμαστε. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια. 

Χρειάζεται διαρκές κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για να απομονωθεί ο φασισμός σε οποιαδήποτε μορφή του και να θωρακιστεί η Δημοκρατία.”

Δήλωση εκπροσώπου των ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένας Παπαδοπούλου για την επίθεση στ γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου. Πρόκειται για μια καταφανώς εγκληματική και μαφιόζικη ενέργεια.

Είναι αυτονόητο ότι οι δράστες θα πρέπει να βρεθούν και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook