Τραγικός επίλογος για έναν νέο άνθρωπο που γυρνούσε από γλέντι τα ξημερώματα της Παρασκευής, γράφτηκε στα Χανιά, στην περιοχή Βάθης- Κεφάλι στην Κίσσαμο.

Ο άτυχος νέος αναζητούνταν από τα ξημερώματα από τους οικείους του καθώς δεν είχε δώσει για πολλές ώρες σημεία ζωής και πριν από λίγη ώρα δυστυχώς βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να επέστρεφε από κάποια βάπτιση στο Στόμιο,όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαράδρα στο δρόμο Βάθης-Κεφάλι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι επρόκειτο για απότομή χαράδρα ύψους 30 μέτρων.

Τρία οχήματα της Π.Υ από Κάντανο και Κίσσαμο με 7 υπαλλήλους βρέθηκαν στο σημείο για να ανασύρουν την σορό του άτυχου άνδρα, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω του δύσβατου της περιοχής ενώ επικρατούσε και πυκνό σκοτάδι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του Κ.Υ Καντάνου παρέλαβε την σορό περίπου στις 10 το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι μέσω Facebook, εδώ και ώρες πολύ στενή συγγενή του Γιώργου είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει για το που βρίσκεται να ειδοποιήσει

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια ημέρα οι δρόμοι της Κρήτης βάφονται με αίμα, καθώς το απόγευμα στο Λασίθι είχαμε ακόμα ένα δυστύχημα

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook