ΙΧ ανετράπη στην παλιά εθνική Ηρακλείου-Χερσονήσου – Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρει η κοπέλα, ενώ ο  37χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα.

Τελευταία ενημέρωση: 11:13

Δυστυχώς δεν έχουν τέλος τα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στην Κρήτη με τον Σεπτέμβριο να παίρνει την σκυτάλη από τον Αύγουστο.

Αυτή την φορά το νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου- Χερσονήσου, στο ύψος του Ανισσαρά. 

Ένα ΙΧ όχημα σύμφωνα με πληροφορίες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανετράπη και εντός αυτού να εγκλωβιστούν μια νεαρή κοπέλα και ένας άνδρας.

Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χερσονήσου με δύο υπαλλήλους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η κατάσταση και των δύο τραυματιών κρίνεται σοβαρή.

Η 24χρονη κοπέλα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο 37χρονος άνδρας φέρει σοβαρά τραυματα στον θώρακα και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Να θυμίσουμε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε έναν νεκρό τουρίστα στο Λασίθι, ένα νεκρό Χανιώτη στη Κίσσαμο και χθες άλλος ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του κοντά στις Σίσσες όταν το όχημα προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook