Την επιμέλεια του 15χρονου που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι έναν 29χρονο, αναλαμβάνει η υπηρεσία ανηλίκων με απόφαση εισαγγελέα.

Το περιστατικό είχε συμβεί στον Σκοινιά του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όταν ο 15χρονος επιτέθηκε και με αντικείμενο που κρατούσε στο χέρι του τραυμάτισε σοβαρά έναν 29χρονο στο μάτι.

Ο 15χρονος μαζί με έναν συγγενή του είχαν πει ενώ βρισκόταν σε ένα μαγαζί της περιοχής ότι ο 29χρονος είχε βάλει φωτιά στον στάβλο τους. Το έμαθε αυτό ο 29χρονος και πήγε έξω από το σπίτι του ανήλικου να του ζητήσει τον λόγο επειδή τον κατηγορούσε. Εκεί υπήρξε έντονος διαξιφισμός με αποτέλεσμα ο 15χρονος να πιάσει στο χέρι ένα αντικείμενο και με αυτό να τραυματίσει πολύ σοβαρά στο μάτι τον 29χρονο.

Μετά το περιστατικό η αστυνομία είχε συλλάβει 4 άτομα 18, 46, 48, και 49 εκ των οποίων ο ένας ήταν ο πατέρας του 15χρονου και ο 18χρονος ο αδερφός του.

Ο 15χρονος διέφευγε τη σύλληψη. Ο ανήλικος παρουσιάστηκε μόνος του μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και σήμερα το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να αναλάβει την επιμέλεια του 15χρονου η υπηρεσία ανηλίκων της Εισαγγελίας Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook