Με αφορμή τις συσκέψεις που είχε σήμερα στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο ΛΑΟΣ τον κάλεσε να σκεφθεί την κατάσταση της χώρας και μέσω του εκπροσώπου του, Κωνσταντίνου Αϊβαλιώτη υποστήριξε, σύμφωνα με το \”Protothema\”, «ότι όσοι συσκέπτονται δεν σκέπτονται» και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, πρόσθεσε ότι «καιρός είναι να σκεφθεί, επιτέλους, ποια είναι η κατάσταση της χώρας».

Ο ΛΑΟΣ αναφερόμενος επίσης στις πανελλήνιες εξετάσεις, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης της εξεταστικής διαδικασίας, και πρότεινε ελεύθερη είσοδο στα Πανεπιστήμια. Παράλληλα πρότεινε να υπάρχουν σκληρές δοκιμασίες μεταξύ πρώτου και δευτέρου έτους. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του κόμματος χαρακτήρισε τις πανελλήνιες εξετάσεις «χάσιμο χρόνου και μεγάλη οικονομική αιμορραγία για τις οικογένειες. Αυτό που χρειάζεται είναι η ελεύθερη είσοδος στα πανεπιστήμια και σκληρές δοκιμασίες μεταξύ 1ου και 2ου έτους».

Επίσης με αφορμή την απομάκρυνση του Χάρη Τσιόκα από την θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, ο ΛΑΟΣ επιτέθηκε στον υπουργό Γιάννη Ραγκούση με σκληρούς χαρακτηρισμούς, επικαλούμενος μάλιστα την παροιμία που αναφέρει «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα». Μάλιστα ο ΛΑΟΣ δια του εκπροσώπου του, αναφέρεται στην παρουσία του κ. Τσιόκα στο ΠΑΣΟΚ, και επισημαίνει, «ο κ. Τσιόκας αγωνιζόταν στο ΠΑΣΟΚ πολύ πριν κάποιοι σκεφτούν καν να ασχοληθούν με την πολιτική».Τέλος ο ΛΑΟΣ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη για το δημοψήφισμα, εκτιμά ότι αυτό θα αποτελέσει ήττα για το ΠΑΣΟΚ. «Όποιο και αν είναι το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος, θα αποτελέσει ήττα για το ΠΑΣΟΚ. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει που στέκονται», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

Επίσης ο ίδιος, αναφερόμενος στην κατάργηση του «πόθεν έσχες» στην αγορά κατοικίας, κάνει λόγο για «τρία πολύτιμα χρόνια που χάθηκαν» επισημαίνοντας ότι το κόμμα του, είχε ζητήσει την κατάργηση τόσο από την κυβέρνηση της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, όσο και από την σημερινή, και αυτές αρνήθηκαν να το πράξουν. Χάθηκαν 3 πολύτιμα χρόνια κατά τα οποία η ανέγερση και η αγορά κατοικιών θα είχαν τονώσει την αγορά» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook