Τι έφαγε, πού έμεινε

Τελικά τα ματάκια της κολλητής μου, που αποφάσισε να κατέβει μια βόλτα στη Χώρα, δεν έκαναν λάθος. Φευγαλέα τον είδε, ανάμεσα σε έναν μικρό στρατό από σωματοφύλακες, αλλά ήταν αυτός, ο Τόνι Μπλερ!

Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας αποφάσισε να περάσει μερικές χαλαρές ημέρες στο νησί των ανέμων όπως πληροφορήθηκα.

Διέμεινε σύμφωνα με τα ελάχιστα που διέρρευσαν σε ιδιωτική βίλα 5άστερου ξενοδοχείου, από την οποία δεν βγήκε παρά μόνο μια φορά, για ένα βραδινό φαγητό σε εστιατόριο της Μυκόνου.

Μου είπαν ότι είχαν γίνει τρεις διαφορετικές κρατήσεις σε ισάριθμα εστιατόρια με άλλο όνομα, καθαρά για λόγους ασφαλείας, ενώ συνοδευόταν από έξι σωματοφύλακες!

Τελικά κατέληξε σε ένα ιστορικό στέκι του νησιού, όπου και γεύτηκε φρέσκο ψάρι και σαλάτες, σε απομονωμένο τραπέζι για τον φόβο των φωτογραφιών, τις οποίες δεν επιθυμούσε καθόλου.

Η επίσκεψή του στο νησί των ανέμων το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν μια ινκόγκνιτο απόδραση λίγων ημερών για τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος απέφυγε επιμελώς να κυκλοφορήσει στο νησί των ανέμων.

Προτίμησε την ασφάλεια της βίλας του και τις βουτιές στην πισίνα της, με εξαίρεση την έξοδό του ένα βράδυ, η οποία τελείωσε λίγο πριν τις μία, σε μια Χώρα της Μυκόνου, που ήταν σχεδόν άδεια.

Μετά ο Τόνι Μπλερ επέστρεψε στο ξενοδοχείο του, με το οποίο έχει υπογραφεί όπως πληροφορήθηκα συμφωνητικό εχεμύθειας, ώστε να μην διαρρεύσει καμιά λεπτομέρεια της διαμονής του.

Μιας διαμονής που δεν την αντιλήφθηκαν παρά ελάχιστοι, σε ένα νησί που αρχίζει πλέον να μετράει αντίστροφα για το τέλος της φετινής σεζόν, που τα είχε όλα.

Από σταρ μέχρι καμήλες στο Nammos και έναν πρώην Βρετανό πρωθυπουργό…

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook