Εμπορεύονταν το θάνατο, ένας ανήλικος 17χρονος και ένας 30χρονος που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα κι έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στο  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου διαπιστώθηκε οτι οι συλληφθέντες έρχονταν σε επαφή με χρήστες ναρκωτικών ουσιών, στους οποίους πουλούσαν ναρκωτικά.

Έτσι κι έπειτα απο σχετική έρευνα, στο σπιτι του 30χρονου, αλλά και του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14,5 γραμμάρια ηρωίνης , 204,2 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, δύο δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, κι ένα λευκό χαρτί με αναγραφόμενα ονόματα και χρηματικά ποσά.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 17χρονος κατά την στιγμή της γνωστοποίησης της ιδιότητας των αστυνομικών που επιχείρησαν τον έλεγχο, τράπηκε σε φυγή. Ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς και κατά την προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης,  απωθούσε  τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook