Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά ένας πολίτης περιγράφοντας το περιστατικό που του συνέβη στην παραλία του Ελαφονησίου.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένας οδηγός μπήκε μέσα στην παραλία του Ελαφονησίου με το όχημά του και όταν του έγινε παρατήρηση ισχυρίστηκε ότι είναι του δήμου, ότι έχει δηλωθεί το όχημα στην αστυνομία και ότι κάνει τη δουλειά και της Πυροσβεστικής.

Ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο, αν είναι δηλαδή του δήμου, πώς νομιμοποιείται και από πότε επιτρέπεται να μπαίνει στην παραλία με το όχημα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες; Αν πάλι δεν ισχύουν αυτά που είπε τότε είναι σοβαρό που ένα άτομο επικαλείται τρεις υπηρεσίες για να δρα όπως θέλει. 

Δείτε την καταγγελία:

“Την Κυριακή 3/9/17 είχαμε πάει στο Ελαφονήσι μια παρέα από 25 άτομα, από αυτά τα 12 ήταν παιδιά.

Προς το απόγευμα, ενώ παίζανε τα παιδιά στην παραλία πριν το νησί, βλέπουμε ένα επιβατικό να τρέχει πάνω στην άμμο και να περνά ανάμεσα από τα παιδιά τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα. Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος “κύριος” συνέχισε να περνά ανάμεσα από ξαπλωτούρες και λουόμενους μέχρι την άκρη της θάλασσας που σταμάτησε το όχημα.

Μόλις πέρασε από κοντά μας του είπα με πολύ ευγενικό τρόπο “Παρακαλώ κύριε μην περνάτε ανάμεσα από τα παιδιά” και ο συγκεκριμένος “κύριος” κατέβηκε από το όχημα με ύφος νταή να μας ενημερώσει πως έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, ότι ανήκει στον δήμο Καντάνου και ότι το όχημά του είναι δηλωμένο στην αστυνομία και κάνει και τη δουλειά της πυροσβεστικής. 

Αφού όπως είπε το όχημα είναι υπηρεσιακό πού είναι τα διακριτικά που έχει αυτός και το όχημά του; Γιατί το μόνο που είδα στο όχημα είναι ένα αυτοκόλλητο με ένα γαϊδούρι που είχαν κολλήσει πάνω από την πινακίδα του. Αλλά ακόμα και να είναι αστυνομικός, πυροσβέστης ή υπάλληλος δήμου, δεν έχει δικαίωμα να διακινδυνεύει τη σωματική ακεραιότητα κανενός ανθρώπου πόσο μάλλον ανήλικων παιδιών.

Και η αρχαιολογία που υποτίθεται ότι προστατεύει αυτή την περιοχή επιτρέπει σε συγκεκριμένα οχήματα να σταματάνε πάνω στη θάλασσα;

Θα ήθελα αν ρωτήσω και κάτι ακόμα τον δήμο Καντάνου – Σελίνου. Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτή η παραλία γιατί μας είπε μέχρι τις 6 αλλά εγώ που έρχομαι 40 χρόνια δεν έχω δει πινακίδα που να μας λέει ωράριο και αν υπάρχει παρακαλώ να βάλετε την ανάλογη πινακίδα για να το ξέρουμε και εμείς οι Χανιώτες.

Με εκτίμηση μια μητέρα”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook