Η απόγνωση του Χανιώτη έχει "ταξιδέψει" σε όλη την Ελλάδα - Δείτε τι σκέφτηκε για να πουλήσει αυτό που εδώ και ένα χρόνο προσπαθεί

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η αγγελία ενός Χανιώτη ο οποίος,  προσπαθεί μάταια, εδώ και ένα χρόνο να πωλήσει μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Αφού είδε και αποείδε, αποφάσισε να την χαρίσει...

Έτσι ενώ η αρχική τιμή πώλησης ανέρχονταν στις 3000 ευρώ και ύστερα από συνεχές "κούρεμα" η τιμή "έπεσε" στις 2000 ευρώ, ο νεαρός βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να δώσει την μηχανή που όπως λέει "πρόσεχε σαν τα μάτια του".

Στις 17 Σεπτεμβρίου διοργανώνει ένα beach party όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία με ένα κλήρο αξίας 10 ευρώ, να κερδίσουν την μηχανή που φαίνεται στις φωτογραφίες της αγγελίας.

 

Το κείμενο του νεαρού, στην ιστοσελίδα που δημοσιεύονται ανάλογες αγγελίες, δείχνει την απόγνωσή του με χιουμοριστικό τρόπο.

Δείτε τι γράφει:

Από 3000 ευρώ την έβαλα 2500 και από 2500 μόνο 2000! τι άλλο να κάνω; Να την χαρίσω; ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΩ! Λοιπόν από ό,τι βλέπω δεν την αγοράζει κανείς τη μηχανή! Μια μηχανή που αγάπησα και την πρόσεχα σαν τα μάτια μου ...

Και αποφάσισα να την κληρώσω! Ναι σωστά διαβάζεις και για αυτό την κληρώνω 17 Σεπτεμβρίου στα Χανιά στην καντίνα στο Καλάμι (στρίβεις απο το καφενείο της Καίτης )το βράδυ μετα τις 9 θα κάνω ΠΑΡΤΙ και μαζί με αυτό θα βγει και ο τυχερός .

10 ευρώ ο κλήρος και θα μπορείς να βρεις και κλήρους στο κατάστημα gas στην Κισσάμου ή στην καντίνα στο καλάμι