Τη δεύτερη θέση στο 4ο τουρνουά τένις Ε1, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Νίκαια Λάρισας, κατέλαβε η Στελλίνα Μαρινάκη του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Η νεαρή τενίστρια του ΟΑΧ βρέθηκε στον τελικό στα διπλά της κατηγορίας Κορίτσια 12 ετών  μαζί με την Ιφιγένεια Καυκά του ΑΟΑ Παπάγου.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε μέρος η Στελλίνα Μαρινάκη στο 4ο τουρνουά τένις Ε1 που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Νίκαια Λάρισας. Το γεγονός αυτό δηλώνει η συμμετοχή για τη νεαρή τενίστρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στον τελικό στα διπλά στην κατηγορία Κορίτσια 12 ετών, όπου και κατέλαβε τη 2η θέση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρινάκη αγωνίστηκε μαζί με την Ιφιγένεια Καυκά από τον ΑΟΑ Παπάγου, και κατάφεραν να σημειώσουν τρεις νίκες στο κυρίως ταμπλό, φτάνοντας έτσι στον τελικό. Στο δρόμο τους γι’ αυτή τη σπουδαία διάκριση απέκλεισαν κατά σειρά τις Τσέλιου (ΟΑ Νίκαια Λάρισας) – Μουρούτσου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 2-0 σετ (7-6, 7-5), Δαλαπάσχου (ΟΑ Πτολεμαΐδας) – Κατσάλη (ΑΟΑ Ποσειδών Θεσσαλονίκης) με 2-0 σετ (6-3, 6-0) και τις Σακογιάννη – Τσέτσου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 10-7).

Στον τελικό, Μαρινάκη και Καυκά δεν κατάφεραν ν’ αντισταθούν στις Κάσση (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) και Πιτσινή (ΟΑ Χαλκίδας) χάνοντας με 2-0 σετ (6-2, 6-0), παρόλα αυτά επιβραβεύτηκαν με την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Αξιόλογη ήταν επίσης για τη Μαρινάκη η παρουσία στο αγώνισμα των μονών,καθώς κατάφερε να πετύχει μία νίκη, επί της Χρυστοφορίδου (ΟΑ Μαγνησίας) με 2-0 σετ (6-4, 6-1), ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Κάσση (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 2-0 σετ (7-6, 6-2).

Ο Ο.Α. Χανίων συμμετείχε στο Ε1 με δύο ακόμη αθλητές, τον Χρήστο Κασαπάκη που πήρε μάλιστα μέρος στην ηλικία των 18άρηδων, καταφέρνοντας να περάσει τον α’ γύρο του κυρίως ταμπλό και τη Βασιλική Μπαλάσκα.

Ο Κασαπάκης επικράτησε (στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Φοίβου Λάρισας) με 2-0 σετ (6-1, 6-0) του

Κοκκίνη (ΑΣΑ Πανοράματος Πυλαίας), για ν’ ακολουθήσει στη συνέχεια ο αποκλεισμός του από τον Μπινόπουλο (ΝΟ Θεσσαλονίκης) με 2-0 σετ (6-0, 6-0).

Στα διπλά αγωνίστηκε με τον Αντώνη Τσαγλιώτη (ΟΑ Ρεθύμνου) κερδίζοντας τους Χαϊδεμένο (Πεύκη Γ. Καλοβελώνης) – Σκουπά (ΟΑ

Σικύωνος Κιάτου) με 2-0 σετ (6-1, 6-1), ωστόσο στον επόμενο γύρο οι δύο αθλητές ηττήθηκαν από τους Μπινόπουλο (ΝΟ Θεσσαλονίκης) και Μελισσινό (ΦΟΑ Νεάπολης) με 2-0 σετ (6-1, 6-0).

Τέλος, η Μπαλάσκα είχε δύο αποκλεισμούς από τον α’ γύρο, χάνοντας στα μονά από τη Νικολέτα Τοπουζίδου (ΟΑ Εύοσμου Θεσσαλονίκης) με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-2), ενώ στα διπλά αγωνίστηκε μαζί με την Ελένη Θεοδώρα Τζιβελέκη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) χάνοντας από τις Ζέρβα (ΑΚΑ Μαραθώνα) και Κώτσιου (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook