Τη γιορτή του Συλλόγου τους πραγματοποιούν οι Βιγλάτορες και καλούν το κοινό σε μια όμορφη βραδιά

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ο Παραδοσιακός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος “Οι Βιγλάτορες” πραγματοποιούν εκδήλωση στον Αλικιανό για τη γιορτή του συλλόγου.

Στην εκδήλωση θα γίνει αγιασμός και θα παρατεθεί κέρασμα στον προαύλιο χώρο του συλλόγου, ενώ θα λειτουργήσει λαχειοφόρος αγορά και θα υπάρχουν εκπλήξεις για τους μικρούς που θα παρευρεθούν στη γιορτή.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 19.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Επιπλέον, ο Παραδοσιακός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος “Οι Βιγλάτορες” ενημερώνει το κοινό ότι αρχισαν οι εγγραφές και τα μαθήματα για τη χειμερινή περίοδο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά για όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά ηλικίας από 5 ετών Παιδικό – Εφηβικό -Ενηλίκων. Διδάσκονται τουλάχιστον 22 παραδοσιακοί χοροί της Κρήτης και όλης της Ελλάδας!

Τα τηλ. επικοινωνίας είναι κιν. 6946155409 καθημερινά και 2821078845 από Δευτέρα εώς Παρασκευή το απόγευμα 5μμ – 11μμ.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

“Σας περιμένουμε και φέτος για την ψυχοθεραπεία σας, την εκτόνωσή σας, την άθληση και για πολλά άλλα οφέλη που παρέχει ο χορός. Ελάτε να τραγουδήσουμε τραγούδια του τόπου μας παραδοσιακά και ριζίτικα. Να μάθουμε μουσικά όργανα και να συνεχίσουμε την όμορφη πολιτισμική μας κληρονομιά με αγάπη και πάθος. Να αναβιώσουμε έθιμα που διατηρούν την πολιτιστική μας ταυτότητα!”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook