Την απάντησή του από τα Γρεβενά έδωσε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης ευρισκόμενος στα Γρεβενά στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της ΝΔ στο νομό επεσήμανε ότι «ο αμετανόητος δημαγωγός εμφανίστηκε σήμερα υποσχόμενος ανάπτυξη. Εκείνος που κόστισε 100 δις ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό».

Όπως είπε: «εμφανίστηκε να πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει. Και επιπλέον ο πρωθυπουργός της πιο άγριας φοροεπιδρομής μας είπε ότι μας βγάζει από τα μνημόνια! Ποιος; Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022».   

Ο κ. Αυγενάκης, επεσήμανε επίσης «…Είμαστε οι μόνοι, που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Η Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν αξίζει στους Έλληνες! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook