Πολύ κοντά σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη βρέθηκε ο Πλατανιάς, αλλά “κλώτσησε” τη νίκη στο φινάλε, με τον Μητρόπουλο (90′) να “σώζει” τον βαθμό για τον Λεβαδειακό (1-1).

Παρά τα πολλά προβλήματα που είχε με απουσίες παικτών η ομάδα του Γιώργο Παράσχου πήρε προβάδισμα με τον Μπούντνικ στο 57′, ενώ ο ίδιος στο 64′ έφτασε κοντά στο να κάνει το 0-2 με εκτέλεση φάουλ. Τελικά στο 90′ ο Λεβαδειακός με κεφαλιά του Μητρόπουλου από σέντρα του Γιουσούφ “πλήγωσε” τη χανιώτικη ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι φάσεις του αγώνα

10′ Σουτ του Μπούντνικ μπλοκάρει ο Επασί.
17′ Σπουδαία ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Αντιλέχου να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο πλασέ που επιχείρησε από κοντινή απόσταση.
30′ Σέντρα-σουτ του Μπραντάο διώχνει ο Κοκκαλάς, σουτ του Γιουσούφ άουτ.
39′ Ο Κοκκαλάς “νικάει” σε τετ-α-τετ τον Γιακουμάκη.
47′ Φάουλ του Ζαραδούκα μπλοκάρει ο Κοκκαλάς.
57′ ΓΚΟΛ: Ο Κοροβέσης “πατάει” την μπάλα για τον Ενσικουλού που προσπαθεί να κάνει το σουτ, με τον Επασί να αποκρούει και τον Μπούντνικ στη συνέχεια να “σημαδεύει” σωστά για το 0-1.
59′ Σουτ του Γιουσούφ άουτ.
64′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Μπούντνικ ο Επασί αποκρούει σε κόρνερ.
89′ Ο Γκρζέλτσακ δέχεται την μπαλιά του Στανισάβλιεβιτς αλλά μέσα στην περιοχή κλείνεται από τους αμυνόμενους και δεν ολοκληρώνει την προσπάθειά του.
90′ ΓΚΟΛ: Ο Γιουσούφ σεντράρει και ο Μητρόπουλος με δυνατή κεφαλιά ισοφαρίζει (1-1).

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Κουντουρέλλης (Αθηνών) – Σάββας (Σερρών)
4ος διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες κάρτες: Μεντί (28′), Ενσικουλού (56′), Πατράλης (65′), Γκρζέλτσακ (80′), Πριντέτα (82′)

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Eπασί, Αντιλέχου (46′ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73′ Μπελγκαζουανί), Νιάσε, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60′ Τόνι Σίλβα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά (31′ λ.τρ. Πριντέτα), Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70′ λ.τρ. Γκρζέλτσακ), Ενσικουλού, Μπούντνικ (84′ Δημούτσος). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook