Eπιστολή – διαμαρτυρία απέστειλε σήμερα ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών και μέλος  της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου κ. Ηλίας Λυγερός αναφορικά με την πρόσκληση έκτακτης σύγκλησης της επιτροπής. 

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση είχε οριστεί αύριο 12/9.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Λυγερού:

“Κύριοι

Με έκπληξη, σήμερα 11-9-2017 και ώρα 11.40 πμ ενημερωθήκαμε για έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής με θέμα την μερική ανάκληση της απόφασης 71/2017 που αναφερόταν στην σύνθεση της επιτροπής διαγωνισμού για το έργο μελέτη χρήσης και αποκατάστασης Δημοτικού κτιρίου επί της 25ης Αυγούστου με αρ. 3».

Η συνεδρίαση ορίστηκε στις 13.30 μμ. χωρίς ουσιαστικά να μας αφήνει περιθώρια ενημέρωσης και προγραμματισμού. Στην σχετική εισήγηση που μας διαβιβάστηκε:

Α. Δεν αιτιολογείται σε κανένα σημείο της εισήγησης το επείγον της νέας απόφασης. Προγραμματισμένη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής έχει οριστεί αύριο 12-9-2017

Β. Επίσης δεν φαίνεται καμία σοβαρή αντίκρουση των λόγων που αιτιάται το ΤΕΕ για την αποχώρηση του από την επιτροπή, παρά μόνο αυτό που διαφαίνεται είναι η προσπάθεια να αποφεύγονται οι ενοχλητικοί και οι έχοντες άποψη.

Γ. Τέλος δεν υπάρχει το πρακτικό κλήρωσης του αντικαταστάτη στην επιτροπή.

Επίσης επιφυλασσόμαστε για την νομιμότητα του χρόνου πρόσκλησης για την έκτακτη συνεδρίαση.

Το μέλος της οικονομικής επιτροπής

ΗΛΙΑΣ ΛΥΓΕΡΟΣ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook