Τα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα, εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομα τους με την εκπαίδευση στο νομό Χανίων.

Καινοτομώντας με την εφαρμογή της βιωματικής μάθησης και τις παράλληλες εξωσχολικές δραστηριότητες, έχουν διαμορφώσει ένα σύνθετο εκπαιδευτικό υπόβαθρο που αναπτύσσει την προσωπικότητα του μαθητή και τον προετοιμάζει μελλοντικά για τις σπουδές του αλλά και την καλλιέργεια της προσωπικότητας του.

Στις παράλληλες δραστηριότητες των Εκπαιδευτηρίων, περιλαμβάνεται ένα σύγχρονο κέντρο κολύμβησης, που απευθύνεται σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

Τα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα, διαθέτουν από τις πλέον σύγχρονες κολυμβητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά και απασχολούν ειδικούς εκπαιδευτές και πτυχιούχους γυμναστές με εξειδίκευση στην κολύμβηση, καθοδηγώντας με σωστό παιδαγωγικό τρόπο και συστηματικότητα τα μικρά παιδιά, ώστε να αποκτήσουν τις απαιτούμενες κολυμβητικές δεξιότητες.

Στα προγράμματα εκπαίδευσης, περιλαμβάνονται προγράμματα βρεφικής κολύμβησης, παιδικής κολύμβησης, aqua aerobic και aqua yoga.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται εσωτερικές  πισίνες, ειδικά διαμορφωμένες για βρεφική και παιδική κολύμβηση, οι οποίες διαθέτουν άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι πισίνες είναι οικολογικές και διαθέτουν σύγχρονο σύστημα απολύμανσης με όζον, ενώ παράλληλα, υποβάλλονται σε τακτικό υγιεινομικό έλεγχο. Η θερμοκρασία του νερού διατηρείται σταθερά στους 31-32οC για όλα τα βρεφικά τμήματα και αντίστοιχα στους 27-28 οC, για τα παιδικά.

Όλα τα τμήματα είναι ολιγομελή και απευθύνονται σε ηλικίες από 3 μηνών έως 3 ετών για τη βρεφική κολύμβηση και από 3 ετών και πάνω για την παιδική κολύμβηση.

Έναρξη μαθημάτων παιδικής, βρεφικής κολύμβησης (baby swimming) και aqua aerobic, στα Εκπαιδευτήρια «Μαυροματάκη-Μητέρα», τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Τα οφέλη της κολύμβησης για βρέφη-παιδιά

Η κολύμβηση είναι η μοναδική ενδεδειγμένη μορφή άσκησης που μπορούν να λάβουν μέρος τα βρέφη αλλά και τα παιδιά από τα οποία αποκομίζουν σημαντικά οφέλη υγείας. Μέσα σ’ αυτά περιλαμβάνονται:

  • Ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος
  • Βελτίωση του καρδιαγγειακού
  • Βελτίωση του αναπνευστικού
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  • Πρόληψη και θεραπεία, προβλημάτων στάσης σώματος
  • Θεραπεία ψυχικών προβλημάτων

Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα
Πληροφορίες:  καθημερινά  9:00 – 14.00
Τηλ.: 28210 52626
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook