Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο το Σάββατο (20/08) από τον Παναιτωλικό. Πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι επικράτησαν χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Θεοδωρίδη (15\’, 63\’) κι ένα ενδιάμεσα του Μπουμάλ (53\’).

Άμεση ανάγκη για ενίσχυση από την κρητική ομάδα που αγωνίστηκε με τους παίκτες της περσινής περιόδου και αρκετούς υπό δοκιμή.

Από τους τελευταίους πολύ καλή απόδοση είχε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ – χαφ Βάντο (φώτο δεξιά όπου επιχειρεί τάκλιν), ενώ δεν μπορούν να κριθούν ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Ντένις Σόουζα και ο Χιλιανός αμυντικός μέσος Χόρχε Ματίας Γκέρα Ροντρίγκες τον λίγο χρόνο που έπαιξαν.

Στο 15’ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του πολύ επικίνδυνου στις στημένες φάσεις Θεοδωρίδη η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Βεζυρίδη που παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε ν\’ αποτρέψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Στο 53’ ο Μπουμάλ πέρασε όμορφα τον Γαλανόπουλο, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ με το δεξί έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγινε στο 63’ με κεραυνό από αριστερά του Θεοδωρίδη (στο ξεκίνημα της φάσης έγινε φάουλ πάνω στον Γαλανόπουλο το οποίο δεν σφυρίχθηκε).

Παναιτωλικός(Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο (46’ Μπλάζιτς), Ρότσα (67’ Πασάς), Γκόλιας (46’ Παλαιολόγος), Αναστασιάδης (46’ Ετζενγκέλε), Κούσας, Μουμίν, Θεοδωρίδης (76’ Μεταξούλης), Μπουμάλ (60’ Δέντσας), Κουτρομάνος, Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Σιόντης (46’ Σέγε).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου (84’ Κωστόπουλος), Μπουλούτ, Βερόν (68’ Ζαχαράκης), Ρόβας (73’ Γκέρα), Κάλαϊτζιτς (46’ Σόουζα), Ζορμπάς (83΄Κολιακουδάκης), Ουκάρ (46’ Παπουλής), Καμπάνταης (46’ Κανελλόπουλος), Βάντο (75’ Νύκταρης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook