Πήγε με τον γιο του στο νοσοκομείο Χανίων και ο υπάλληλος του γκισέ στα επείγοντα του επιτέθηκε λεκτικά μετά από αντιπαράθεση

Στα όρια της υπομονής βρέθηκε ένα Χανιώτης στο νοσοκομείο Χανίων, όταν πήγε με τον γιο του που είχε τραυματιστεί στο χέρι ενώ έπαιζε, για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως μας λέει ο αναγνώστης μας, “Πήγα στο νοσοκομείο με τον γιο μου που πονούσε πολύ και αφού έδωσα τα στοιχεία στον γκισέ των επειγόντων, περίμενα με τους άλλους ανθρώπους στην αναμονή”.

Ωστόσο και η υπομονή έχει τα όρια της. Ο γιος του πονούσε πολύ και αυτός ήθελε να επισπεύσει την διαδικασία, παρακαλώντας τον υπάλληλο να κάνει πιο γρήγορα, κάτι που ωστόσο δεν άργησε να εξελιχθεί σε έντονη αντιπαράθεση, καθώς ο υπάλληλος μονολογούσε άσεμνες εκφράσεις.

“Ο υπάλληλος μου επιτέθηκε λεκτικά με έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό και ήταν πολύ νευρικός”. 

Όπως μας λέει ο καταγγέλλων αφού με τα πολλά ετοίμασε τα χαρτιά που χρειαζόταν το παδί “μου τα πέταξε στα μούτρα”.

Ο πατέρας του νεαρού αγοριού, δεν άφησε έτσι το περιστατικό και απευθύνθηκε στην διοίκηση ενώ έκανε και ενυπόγραφη καταγγελία για το περιστατικό.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση που ανταπροκρίθηκε στο περιστατικό καθώς και έναν τραυματιοφορέα που ήταν παρών στην λογομαχία.

Να σημειωθεί ότι η ενυπόγραφη καταγγελία βρίσκεται στην κατοχή του Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook