Στο Ηράκλειο μεταφέρθηκε από τη Λέρο χθες το βράδυ μια 34χρονη Ιρακινή η οποία διανύει τους πρώτους μήνες κύησης - Στο αεροδρόμιο εκτός από το ασθενοφόρο τους περίμενε και περιπολικό!

Στο Ηράκλειο μεταφέρθηκε από τη Λέρο χθες το βράδυ μια 34χρονη Ιρακινή η οποία διανύει τους πρώτους μήνες κύησης. H γυναίκα εμφάνισε αναιμία και κρίθηκε απαραίτητη η μετφορά της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Σούπερ πούμα παρέλαβε τη γυναίκα με το σύντροφο και μεταφραστή της από τη Λέρο, με προορισμό το  Ηράκλειο και συγκεκριμένα το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, στη διασταύρωση στοιχείων από την ΕΛ.ΑΣ. ο επίσης Ιρακινός σύντροφός της 34χρονης εμφανιζόταν σε προσωρινή λίστα κράτησης σε hot spot της Λέρου κάτι που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να μετακινηθεί  ή και να ταξιδέψει με το ελικόπτερο.

Έτσι στο αεροδρόμιο εκτός από το ασθενοφορο του ΕΚΑΒ που περίμενε για να παραλάβει την 34χρονη έγκυο, περίμενε και ένα περιπολικό με τους αστυνομικούς να οδηγούν τον σύντοφο της εγκύου αλλά και τον πιλότο στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την εξακρίβωση στοιχείων επρόκειτο για απλή συνωνυμία και έτσι ο πιλότος επέστρεψε στο σούπερ πούμα και ο Ιρακινός στο πλευρό της συντρόφου του.