Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ν.Ο. Χανίων ενημερώνει ότι ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών-τριών όλων των τμημάτων του (Κολύμβηση – Πόλο – Συγχρονισμένη – Τεχνική – Kανόε Καγιάκ – Ιστιοπλοΐα).

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Τεστ καθημερινά και ώρα 16:00 – 16:30 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 – 8 ετών.

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ) Τεστ καθημερινά και ώρα 19:30 – 19:45 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 ετών και άνω. Υπεύθυνοι οι κ.κ. Ζαγουράκης Γιάννης και Κοκολινάκης Μιχάλης.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Τεστ Τρίτη και Πέμπτη 16:45 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε κορίτσια από 5 ετών έως 8 ετών. Υπεύθυνη η κα Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Τεστ καθημερινά και ώρα 15:00 στο κολυμβητήριο Χανίων. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Υπεύθυνος η κα Καλαμαρίδη Κατερίνα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Σάββατο & Κυριακή 10:00 π.μ. (λιμανάκι δίπλα στο κολυμβητήριο) από 6 ετών και άνω που να γνωρίζουν κολύμβηση. Υπεύθυνοι οι κ.κ. Ανδρέας Σηφάκης και Βασίλης Κοζωνάκης.

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Τεστ καθημερινά Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 17:30 -19:30 στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και άνω. Υπεύθυνος ο κ. Αγγελάκης Μανώλης.

SUP Τεστ για εκμάθηση Σάββατο – Κυριακή 15:00. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Υπεύθυνος ο κ. Αβερκίου Στέφανος. Τα μαθήματα γίνονται στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ν.Ο.Χ. Ακτή Κανάρη, Νέα Χώρα. Τηλ. 28210-96078.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook