Αλλαγές στον εσωτερικό κανονισμό της Δημοτικής Αγοράς προανήγγειλε ο Τάσος Βάμβουκας – Θετική στην τμηματικά ανακατασκευή ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς

Μετά την συνάντηση που είχε προ ημερών ο Δήμαρχος Χανίων με τους μελετητές κ. Θεοδωράκη και κ. Αραχωβίτη,, για την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς, σήμερα συναντήθηκε με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εντός αυτής.

Όπως τόνισε στους καταστηματάρχες ο κ.Βάμβουκας σκοπός είναι η τμηματική ανακατασκευή της Δημοτικής Αγορας, κάτι το οποίο είναι εφικτό να γίνει σύμφωνα και με τους μελετητές, το ενδεχόμενο βρίσκει σύμφωνους και τους επαγγελματίες, ωστόσο πρέπει να τύχει επίσημης έγκρισης των καταστηματαρχών για να προχωρήσει η διαδικασία

“Από τον πρώτο χρόνο εξασφαλίσαμε 5 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση της ετοιμορροπίας αυτού του σημαντικού μνημείου, που δεν μπορεί να περιμένει άλλο, είναι κακό και για την πόλη μας και για τους επαγγελματίες να παραμένει σε αυτή την κατάσταση.

Ο κ.Βάμβουκας τόνισε ότι θα υπάρξει και ένας νέος κανονισμός για τους καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς.

“Προϊόντα που είναι ξένα στον χαρακτήρα της αγοράς θα εξαφανιστούν” τόνισε ο κ.Βάμβουκας.

“Σε ένα μήνα από τώρα πρέπει να έχουμε συμφωνία και ένα κείμενο με τις υπογραφές των επαγγελματιών της Δημοτικής Αγοράς”

Αναφέρθηκε δε ο κ.Βάμβουκας ότι καταστηματάρχες της Δ.Α ότι κανείς που χρωστάει ακόμα και ένα ευρώ στο δήμο Χανίων δεν θα μπει στη Δημοτική Αγορά.

Ο κύριος Κλειδαράς Παναγιώτης, Πρόεδρος των Καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς, εμφανίστηκε θετικός στην τμηματική ανακατασκευή του μνημείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook