Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι του Μουσικοχορευτικού ομίλου Αροδαμός στις Σπέτσες.

 Ο όμιλος είχε την τιμή να προσκληθεί από το Δήμο Σπετσών για να πλαισιώσει με κρητικούς χορούς και τραγούδια την κορυφαία εκδήλωση του νησιού με αναπαράσταση της ιστορικής Ναυμαχίας των Σπετσών “Αρματα 2017 “.

Η παράσταση εξελίχθηκε σε ένα πολύ μεγάλο κρητικό γλέντι όπου επισκέπτες και ντόπιοι υπό τους ήχους της λύρας του Νίκου Λαγουδάκη του λαούτου του Γιάννη Γεωργαλή  της κιθάρας του Δημήτρη Σηφάκη και καθοδηγούμενοι από τους χορευτές του Αροδαμου χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι αργά. 

Πάρα πολλοί δε ήταν εκείνοι οι  οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα σχολιάζοντας ότι τέτοιο γλέντι δεν έχουν ξαναζήσει ! Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ευχές για καλη αντάμωση στις εκδηλώσεις για την Άρματα 2018 ! 

Από τον όμιλο «Αροδαμός» εκφράζονται «θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο κ.Λυρακη την αντιδήμαρχο κ.Στοφυλα στη Σπετσιώτισσα φίλη και χορευτρια μας κ.Καστριώτη καθώς και σε όλους τους ντόπιους για την υπέροχη φιλοξενία. Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ANEK LINES για την αμέριστη βοήθεια που μας πρόσφερε έτσι ώστε ο όμιλος μας να έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει τη μουσικοχορευτική μας παράδοση και εκτός των ορίων του νησιού μας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook