Τελευταία ενημέρωση 11:21

Αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν, καθώς η τσάντα που «έσκασε» περιείχε κάποια ουσία που τους προκάλεσε εγκαύματα – Αρκετοί άλλοι ποδοπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να εκκενώσουν τον σταθμό

Μικρής έντασης έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα σε τρένο στο μετρό του Λονδίνου. Εν τούτοις, στο συγκεκριμένο τρένο επικράτησε πανικός, με αρκετούς ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι, φοβούμενοι για την ζωή τους. 

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Parsons Green και υπάρχουν τραυματίες, καθώς η έκρηξη προήλθε πιθανώς από κάποια ουσία, που προκάλεσε εγκαύματα στους επιβάτες που βρίσκονταν κοντά. 

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter από το περιστατικό δείχνουν μια τσάντα που φαίνεται να περιέχει ένα δοχείο να έχει αρπάξει φωτιά, χωρίς πάντως να διακρίνονται ζημιές γύρω στο βαγόνι.

Φωτογραφίες που ανέβηκαν από χρήστες στο Twitter δείχνουν την τσάντα που εξερράγη

 

 

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έντρομοι οι επιβάτες πετάχτηκαν έξω από τον συρμό αμέσως μετά το περιστατικό.

Τα δρομολόγια των τρένων έχουν προς το παρόν τροποποιηθεί, ενώ ο συγκεκριμένος σταθμός που βρίσκεται στο Δυτικό Λονδίνο έχει κλείσει προσωρινά. Εκεί από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Επιβάτες του συγκεκριμένου τρένου έγραψαν στους λογαριασμούς τους στο Twitter πως επικράτησε πανικός και πως «χρειάστηκε να τρέξουν για την ζωή τους». Άλλοι ανέφεραν πως υπήρξαν «πολλοί τραυματίες», κάποιοι με εγκαύματα, καθώς βρίσκονταν κοντά στο σημείο που εξερράγη το μπιτόνι και άλλοι επειδή ποδοπατήθηκαν κατά την προσπάθεια όλων να βγουν από το τρένο και τον σταθμό όσο γρηγορότερα μπορούσαν ώστε να σωθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook