Με πρωτοβουλία της Κορωνίδας και τη συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή από την Επισκοπή, τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και τον Τιτάνα Καλυβών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/09) τουρνουά στον Βάμο για την ενίσχυση της μικρής Ευαγγελίας.

Αν και το 8χρονο κοριτσάκι βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο οι ομάδες αποφάσισαν να διεξαχθεί το τουρνουά όπως είχε προαναγγελθεί εδώ και μερικές εβδομάδες για την περαιτέρω ενίσχυση στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Επισκοπή κατέλαβε την 1η θέση στο τουρνουά  η Επισκοπή νικώντας στον τελικό με 3-0 τον Απόλλωνα. Την 3η θέση πήρε η Κορωνίδα με 1-0 στον μικρό τελικό απέναντι στον Τιτάνα.

Στους ημιτελικούς ο Απόλλων επικράτησε 2-1 της Κορωνίδας και η Επισκοπή 2-0 του Τιτάνα.

Η Κορωνίδα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την ΕΠΣ Χανίων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων για την αποστολή αφιλοκερδώς διαιτητικού τρίο στο τουρνουά, τις ομάδες Επισκοπή, Απόλλων, Τιτάν Καλυβών για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και όλο τον κόσμο, φίλαθλο και μη, για τη συγκινητική ανταπόκρισή του.

Κορωνίδα-Απόλλων

Τιτάν-Επισκοπή

Οι προπονητές των ομάδων Δημήτρης Φούρλας (Τιτάν), Χρήστος Βασιλείου (Επισκοπή), Παντελής Μπερικάκης (Κορωνίδα), Μάνος Βεργανελάκης (Απόλλων)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook