Ανακαλύψτε το νέο φυλλάδιο της STIHL και ενημερωθείτε για τα προγράμματα απόσυρσης σε ελαιοραβδιστικά-αλυσοπρίονα, τις μεγάλες προσφορές σε όλα τα αγροτικά είδη και μπείτε στη νέα ελαιοκομική χρονιά με το δεξί.

Μπήκε  φθινόπωρο και η περίοδος της ελαιοσυλλογής βρίσκεται προ των πυλών.

Και όπως πάντα, ο αγρότης έχει ένα επιπλέον σύμμαχο για τις καθημερινές και απαιτητικές του εργασίες.

Η Σχετάκης Α.Ε., ως πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της STIHL, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις  για κάθε ανάγκη και φυσικά κάθε καλλιέργεια.

Με τη μοναδική αξιοπιστία των προϊόντων STIHL, εξασφαλίστε μεγαλύτερη απόδοση, και εξοικονόμηση χρόνου.

Μη χάνετε καιρό… Ξεφυλλίστε τώρα το νέο φυλλάδιο STIHL Φθινόπωρο 2017, εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν για όλα τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας.

Εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα απόσυρσης σε επιλεγμένα αλυσοπρίονα και ελαιοραβδιστικά και αποκτήστε το προϊόν της αρεσκείας σας, με σημαντική έκπτωση.

Φέρτε το παλιό σας αλυσοπρίονο ή μηχάνημα ελαιοκομίας, οποιασδήποτε μάρκας και σε οποιαδήποτε κατάσταση και πάρτε ένα νέο STIHL (κερδίστε μέχρι και 230 ευρώ ανάλογα με το αλυσοπρίονο της επιλογής σας ή 268 ευρώ για το μηχάνημα ελαιοκομίας).

Στις σελίδες του φυλλαδίου θα βρείτε, βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά αλυσοπρίονα διάφορων τύπων, τηλεσκοπικά αλυσοπρίονα, κλαδευτικά, βενζινοκίνητα και επαναφορτιζόμενα  ελαιοραβδιστικά, ισχυρά ψαλίδια κλαδέματος για την δενδροκομία και την αμπελουργία, αλλά και χορτοκοπτικά βενζινοκίνητα και επαναφορτιζόμενα.

Επίσης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα όπως, πλυστικά υψηλής πίεσης, φυσητήρες – αναρροφητήρες, εργαλεία δασοκομίας, διάφορα αναλώσιμα, είδη ατομικής προστασίας καθώς και πολλά είδη φροντίδας για κήπους.

Με ένα click, ξεφυλλίστε εδώ το φυλλάδιο STIHL ή επισκεφθείτε το online κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ και κάντε τις αγορές σας, γρήγορα και απλά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook