Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, της διδακτικής περιόδου 2017-18, με θέμα: «Ευτυχισμένος γονέας/Ευτυχισμένο παιδί», σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο

Σκοπός προγράμματος, εγγραφές

Σκοπός του προγράμματος είναι - με την συμβολή της επιστημονικής γνώσης- οι συμμετέχοντες γονείς να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες του θετικού γονέα, ώστε να γίνουν πρωτίστως οι ίδιοι πιο ευτυχισμένοι, και να εμπνεύσουν τα παιδιά τους με ένα θετικό πρότυπο ζωής, που θα τα οδηγήσει στο να δημιουργήσουν με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και υπευθυνότητα την δική τους ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφάπαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για Ομάδες 5 ατόμων και άνω, Ανέργους, Πολύτεκνους/Τρίτεκνους/Μονογονεϊκές οικογένειες, Φοιτητές, ΑμΕΑ, Άτομα άνω των 65 ετών. 

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, λαμβάνουν σχετική βεβαίωση.

Χανιά

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην Αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 28-32.

Στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων, που θα ολοκληρωθεί σε 10 διαλέξεις, τα σχετικά θέματα θα αναλύσουν ειδικοί παιδαγωγοί, σύμβουλοι οικογένειας, ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι. κ.α. 

Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Παναγιώτης Κορδούτης, Πρόεδρος Τμ. Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγητής

Κοινωνικής Ψυχολογίας διαπροσωπικών σχέσεων, Ζήσης Παπαθανασίου, Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας  Α.Π.Θ, Μηλιωρίτσα Σοφιάνα,Ψυχολόγος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Ψυχολόγος, Γεωργία Κιζιρίδου, Εξελικτική Σχολική Ψυχολόγος MSc Α.Π.Θ., Δήμητρα Βαΐτσου, Ψυχολόγος-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Ευγενία Δουβαρά, Ψυχολόγος, Μαρία Λασιθιωτάκη Ψυχολόγος κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr  τηλ: 2821501060-6932447016 (Καθημερινά 10:00-15:00) email: [email protected] 

Ηράκλειο

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στην Αίθουσα της Παγκρήτειας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Ικάρου 5.

Στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων, που θα ολοκληρωθεί σε 10 διαλέξεις, τα σχετικά θέματα θα αναλύσουν ειδικοί παιδαγωγοί, σύμβουλοι οικογένειας, ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι. κ.α. 

Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Παναγιώτης Κορδούτης, Πρόεδρος Τμ. Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας διαπροσωπικών σχέσεων, Δήμητρα Βαΐτσου, Ψυχολόγος-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Ευγενία Δουβαρά, Ψυχολόγος, Μαρία Λασιθιωτάκη Ψυχολόγος, Ακαλέστου Λαμπρινή-Θεοδώρα, Ψυχολόγος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Ψυχολόγος, Ζήσης Παπαθανασίου, Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας  Α.Π.Θ., Μηλιωρίτσα Σοφιάνα,Ψυχολόγος.

Κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη των μαθημάτων οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr τηλ: 2821501060-6932447016 (Καθημερινά 10:00-15:00) email: [email protected] 

Ρέθυμνο

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:30 έως 20:00, στο «Σπίτι του Πολιτισμού», Πλατεία Μικρασιατών.

Τα θέματα του παραπάνω κύκλου θα αναπτύξουν εκλεκτοί εισηγητές.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Γιώργος Κοντογιώργης, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Τσεμπερλίδου Κατερίνα, Συγγραφέας, blogger, Inspirational Speaker, Νίκος Αυγελής, Καθηγητής Φιλοσοφίας Α.Π.Θ., Νάνσυ Μαλιέρου, Συγγραφέας, Σαπαρδάνης Κωνσταντίνος, Συγγραφέας, κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr τηλ: 2821501060-6932447016 (Καθημερινά 10:00-15:00) email: [email protected]