O Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 74η Επέτειο του Ολοκαυτώματος των χωριών της περιοχής της μαρτυρικής Βιάννου

O Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 74η Επέτειο του Ολοκαυτώματος των χωριών της περιοχής της μαρτυρικής Βιάννου από τα γερμανικά στρατεύματα, εκδηλώσεις τις οποίες τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Μετά τις εκδηλώσεις ο Νότης Μαριάς σε δηλώσεις του επισήμανε την ανάγκη διεκδίκησης εδώ και τώρα των γερμανικών αποζημιώσεων οι οποίες περιλαμβάνουν τις Πολεμικές Επανορθώσεις, την εξόφληση του Κατοχικού Δανείου, τις αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων που εκτελεστήκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και την επιστροφή των λεηλατηθέντων αρχαιολογικών μας θησαυρών. 
Επιπλέον ο Νότης Μαριάς κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει επιτέλους στην εγγραφή των γερμανικών αποζημιώσεων στον κρατικό προϋπολογισμό όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί από το 2014 ο κ. Τσίπρας. Για τον λόγο αυτόν ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής διοργανώνει διαδικτυακή ψηφοφορία στο http://www.warreparations.eu προκειμένου να αναγκαστεί η κυβέρνηση να προχωρήσει  στη εγγραφή των γερμανικών αποζημιώσεων στον  κρατικό προϋπολογισμό.

Τέλος ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»,  επισήμανε την ανάγκη συνεννόησης με την Πολωνία η όποια επίσης διεκδικεί γερμανικές Πολεμικές Επανορθώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook