Ο Πλατανιάς συνεχίζει να “αγνοεί” τη νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου απειλήθηκε στο 28′ με το 0-1 από τον Επστάιν, τον οποίο “νίκησε” ο Κοκκαλάς σε τετ-α-τετ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο… σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη. Η σπουδαιότερη στο 64′ με τον Ντεβέσα, το σουτ του οποίου μετά το λάθος του Γιαννακόπουλου έδιωξε στη γραμμή ο Σιόντης. Στη συνέχεια ανέλαβε… δράση ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μπούντνικ (79′ και 87′) και Ντεβέσα (90′). Από την άλλη λίγο… έλειψε να γίνει το 0-1 στο 81′ με τον Γκόμες.

Στο 18′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Μπούντικ με υπόδειξη του α’ βοηθού Νικολακάκη, ενώ στο 29′ οι παίκτες του Πλατανιά διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερη κάρτα στον Σιόντη, που βρήκε με επικίνδυνη προβολή στο πρόσωπο τον Στάθη.

Οι φάσεις του αγώνα
7′ Σουτ του Ντουαλά μέσα από την περιοχή η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία.
18′ Ο Ενσικουλού σεντράρει ο Μπούντνικ σκοράρει με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ με υπόδειξη του α’ βοηθού Νικολακάκη.
26′ Σέντρα του Βάντερσον κεφαλιά του Μπούντνικ άουτ.
28′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα, από κάθετη πάσα του Παμλίδη ο Επστάιν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε αλλά ο Κοκκαλάς με σπουδαία επέμβαση του αρνήθηκε το γκολ.
30′ Ο Παμλίδης έβγαλε νέα κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Ντουαλά βιάστηκε να ολοκληρώσει τη φάση και με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην “αγκαλιά” του Κοκκαλά.
32′ Σουτ του Ντεβέσα έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από την εστία του Γιαννακόπουλου.
36′ Επικίνδυνη φάση για τον Πλατανιά, το σουτ του Ενσικουλού μέσα από την περιοχή “κόβεται” από τον Σπίνουλα.
47′ Σουτ του Ντεβέσα άουτ.
64′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά, από λάθος του Γιαννακόπουλου ο Ντεβέσα παίρνει την μπάλα αποφεύγει τον γκολκίπερ της Κέρκυρας και πλασάρει αλλά ως… από μηχανής Θεός ο Σιόντης απομακρύνει στη γραμμή.
73′ Φάουλ του Σοϊλέδη αποκρούει σε κόρνερ ο Κοκκαλάς.
75′ Σέντρα του Στάθη ο Ενσικουλού μέσα από την περιοχή προσπαθεί να σκοράρει με γυριστό σουτ, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
79′ Νέα καλή στιγμή για τον Πλατανιά. Σέντρα του Στάθη κεφαλιά του Μπούντνικ ο Γιαννακόπουλος αποκρούει σε κόρνερ.
81′ Σπουδαία φάση για την Κέρκυρα, από σέντρα του Σοϊλέδη ο Γκόμες μόνος του μέσα από την περιοχή με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα άουτ.
87′ Ο Γιαννακόπουλος αρνείται το γκολ σε κεφαλιά του Μπούντνικ, έπειτα από σέντρα του Ντεβέσα.
90′ Νέα σπουδαία επέμβαση του Γιαννακόπουλου σε σουτ του Ντεβέσα.
90+3′ Φάουλ του Ντεβέσα η κεφαλιά του Μπούντνικ φεύγει αρκετά έξω από την εστία.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου) – Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ντεβέσα (1′), Ντουαλά (18′), Σιόντης (25′), Δημούτσος (72′), Επστάιν (83′), Παμλίδης (86′), Γκόμες (87′)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας, Καρυπίδης (41′ λ.τρ. Δημούτσος), Πριντέτα, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (77′ Γκρζέλτσακ), Στάθης, Ντεβέσα, Κοροβέσης (82′ Στόϊτσεφ), Ενσικουλού, Μπούντνικ

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου (46′ Αρτυματάς), Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σιόντης, Ντουαλά (69′ Ζορμπάς), Επστάιν (89′ Κόντος), Παμλίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook