Στο γεγονός ότι η ομάδα του… σπαταλάει πολλές ευκαιρίες και δεν έχει το εύκολο γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Κέρκυρα ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή έχουν ως εξής: «Δυστυχώς αφήσαμε να περάσει ένα α' ημίχρονο στο οποίο ήμασταν πάρα πολύ μέτριοι. Σίγουρα, ήμασταν τυχεροί στη φάση του Επστάιν, με τον γκολκίπερ μας να κάνει πολύ απόκρουση και να μας κρατάει το μηδέν. Έχουμε κάποια προβλήματα και κυρίως στο κέντρο της άμυνάς μας γιατί έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς και τώρα δυστυχώς μας παρουσιάστηκε και του Καρυπίδη. Έτσι κάναμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές που ευτυχώς μας βγήκαν σε καλό. Μετά τη μετατόπιση του Πλιάτσικα σε θέση στόπερ πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ καλός και βοήθησε την ομάδα. Από εκεί και πέρα είχαμε μια απεριόριστη νευρικότητα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Λες και παίζαμε τα τελευταία μας παιχνίδια ή μια κατηγορία, πράγμα το οποίο δεν το έχουμε συνηθίσει στην ομάδα μας... Νομίζω ότι στο β' ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μου άσχετα με την ευκαιρία που έχασε στο τέλος η Κέρκυρα. Πέσαμε σε ένα πολύ καλό γκολκίπερ που έκανε πολύ καλές αποκρούσεις. Και πάλι όμως, είχαμε στην τελική μας προσπάθεια τη νευρικότητα. Δεν είναι δυνατό να ντριμπλάρουμε τον τερματοφύλακα και να μην μπορούμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια και όταν θα γυρίσουν όλοι οι παίκτες μας να μπορέσουμε να βρούμε τη χαμένη ηρεμία και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν η ομάδα του έχει πρόβλημα στο γκολ: «Υπάρχει μια νευρικότητα. Δυστυχώς, το εύκολο γκολ δεν το έχουμε. Πρέπει να κάνουμε 10 ευκαιρίες για να κάνουμε ένα γκολ. Είναι δύο παιχνίδια που είναι κρίμα, γιατί στη Λιβαδειά χάσαμε στο 90' τους 3 βαθμούς και σήμερα δικαιούμαστε -άμα δούμε όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού- τη νίκη. Πρέπει να ξυπνήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί το πρωτάθλημα φέτος θα έχει πολλές διακυμάνσεις. Οι βαθμοί θα έρχονται πάρα πολύ δύσκολα και τα τρίποντα θα είναι σπάνια».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Σύμπτωση ήταν. Το ισχιακό του ενός και ο τραυματισμός σε μια προπόνηση του γκολκίπερ μας... Οχι, δεν μας ανησυχεί. Απλώς το πρόβλημα για μας είναι ότι οι τραυματισμοί μας είναι σε μια θέση, στους στόπερ. Αυτό είναι το άσχημο. Δεν έχουν "μοιραστεί" οι τραυματισμοί μας, να έχουμε π.χ. έναν κεντρώο και έναν επιθετικό. Εχουμε και τους τέσσερις τραυματισμούς μας πάνω στους στόπερ, αυτό είναι το άσχημο».