Η εν λόγω Τιμητική Εκδλήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων,

Με ιδιαίτερη χαρά, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, ανακοινώνει, ότι, στο πλαίσιο των Επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση δέκα ετών (2006 – 2016), Αρχιεπισκοπικής Διακονίας του Σεβασμιωτάτου, από Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, Προέδρου της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί Τιμητική Επετειακή Εκδήλωση στα Χανιά, σε συνέχεια των ανάλογων Επετειακών Εκδηλώσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο, κατά την 23η Αυγούστου, ημέρα των ονομαστηρίων του Τιμωμένου Πρωθιεράρχου. 

Η εν λόγω Τιμητική Εκδλήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, και θα περιλαμβάνει Βυζαντινούς ύμνους, ριζίτικα τραγούδια, φωτογραφικό υλικό, προβολή βιντεοταινίας και ομιλητική αναφορά στην Αρχιεπισκοπική Διακονία και την δεκαετή πορεία του Τιμωμένου Πρωθιεράρχου.

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος προσκαλεί όλους τον Ιερό Κλήρο, τις Μοναστικές Αδελφότητες, τους εντιμ. Άρχοντες και τον ευσεβή Λαό της Μεγαλονήσου Κρήτης, να αποδώσουμε όλοι μαζί, και στην Εκδήλωση αυτή, την πρέπουσα τιμή και ευχαριστία προς τον Τιμώμενο Πρωθιεράρχη και Σεπτό Πρόεδρο της Αποστολικής Εκκλησίας της Κρήτης, ο Οποίος αφοσιωμένα και υποδειγματικά αναλίσκεται καθημερινώς για το καλό της Εκκλησίας της Κρήτης και των ευλογημένων ανθρώπων Της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook