Η 7η ΥΠΕ Κρήτης με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον Αντώνη Κούτη:

« Ο θάνατος, φίλος ή εχθρός?

Σκοτάδι ή άπλετο Φως?

Ερωτηματικό ή θαυμαστικό?

Αρχή ή Παύση να σημαίνει?…….

Το μόνο ασφαλές

πως συνοδεύεται μ ένα αναπάντητο γιατί…..»

 Με απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε ένα σημαντικό επιστήμονα

ένα σπουδαίο άνθρωπο ένα ξεχωριστό και ακούραστο συμπαραστάτη και αρωγό σε οποιαδήποτε δράση μας  στους τομείς της Κοινωνικής Ιατρικής, της Πρωτοβάθμιας  και Δημόσια Υγείας,  τον Αντώνη Κούτη.

Το όνομα του εν ζωή και όχι μόνο η υστεροφημία του, συνδέεται άρρηκτα με τις πανανθρώπινες αξίες, της προσφοράς, της αλληλεγγύης  και της τιμής και αποτυπώθηκε με τις δράσεις του τόσο  στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης όσο και στη καθημερινή πρακτική του.

Αποτυπώθηκε στις φωτισμένες ομιλίες του για τη Δημόσια Υγεία, στο πάθος με το οποίο υπερασπιζόταν το  δικαίωμα όλων στην ισότιμη πρόσβαση στις δομές Υγείας αλλά και στην αφοσίωση με την οποία ασκούσε το Ιατρικό λειτούργημα.

Το πέρασμα από τη ζωή τέτοιων ανθρώπων αφήνει στο διηνεκές το αποτύπωμα και την παρακαταθήκη του σε όλες τις επόμενες γενιές  για να βαδίσουν στο δρόμο που η περπατησιά εκείνου χάραξε.

Φίλε Αντώνη

 Το όραμα σου για την Π.Φ.Υ. για την οποία αφιέρωσες τόσο χρόνο και ψυχή, θα εργαστούμε για να το κάνουμε πραγματικότητα.

Το φως σου θα φωτίζει τις ζωές όλων μας για πάντα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε απαντήσεις τα δικά του γιατί, τιμώντας τη μνήμη σου με όσα η ζωή σου μας δίδαξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook