Ο Αχαρναϊκός με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τη διοίκηση και τους υγιείς -όπως επισημαίνει- φιλάθλους του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού για την άψογη φιλοξενία στα Περιβόλια.

Από την άλλη καυτηριάζει την επίθεση μερίδας οπαδών στον Γιώργο Μελά (χωρίς να κατονομάζει το περιστατικό, αλλά “φωτογραφίζοντάς” το), ενώ εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Θερμές ευχαριστίες στην Διοίκηση του ΑΟΧ-Κισσαμικός καθώς επίσης και στους υγιείς φιλάθλους του εκφράζει η Διοίκηση του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ για την άψογη φιλοξενία στον αγώνα Κυπέλλου που διεξήχθη σήμερα (χθες). Μπορεί μερίδα οπαδών να προσπάθησε να αμαυρώσει την πρεμιέρα δύο ιστορικών ομάδων για τη νέα αθλητική σεζόν, όμως θεωρούμε πως τέτοια περιστατικά πρέπει να απομονώνονται και να εξαλείφονται στην αρχή τους. Καταγγέλλουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας, είτε λεκτική, είτε σωματική, όπως κάναμε και κατά το παρελθόν και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να έρχεται ολοένα και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.

Τέλος, θα ήταν άδικο να μην συγχαρούμε την ομάδα μας, τους παίκτες του Πέτρου Δημητρίου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν απέναντι στον ΑΟΧ – Κισσαμικού αποδεικνύοντας πως παρά το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας βρίσκεται στα σκαριά μια ομάδα με όλα τα φόντα για ένα αξιόλογο Πρωτάθλημα.

Όμως, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να κρίνουμε ως απαράδεκτη και άδικη την διαιτησία που μας στέρησε όχι μόνο την ισοφάριση, αλλά ίσως και την νίκη της ομάδας μας παραβλέποντας στο πρώτο ημίχρονο ένα καθαρό πέναλτι και δίνοντας στους αντιπάλους ένα αμφισβητούμενο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook