Ο Μάρκο Μπατσάνιν εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί παίκτη του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού αλλά η μεταγραφή του ουσιαστικά ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την έκδοση του δελτίου του.

Ο Σέρβος επιθετικός όπως γίνεται γνωστό μέσω της ανακοίνωσης τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε κοντά στην Ουίπεστ (όταν στο ρόστερ της ήταν ο παίκτης του Πλατανιά Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς), ενώ η μεταγραφή του στη Μάλαγα (όπου θα εντασσόταν στην ομάδα Νέων) αν κι είχε ανακοινωθεί τελικά δεν ολοκληρώθηκε, αφού υπήρξε πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σέρβο επιθετικό Μάρκο Μπατσάνιν, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1998 στο Σμεντέρεβο και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομώνυμη ομάδα της γενέτειράς του, για να συνεχίσει στη Γιαγκοντίνα. Επόμενος σταθμός του η Βοϊβοντίνα όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα με την ομάδα Κ19 με αποτέλεσμα να κάνει ντεμπούτο το 2016 με την πρώτη ομάδα στη “μεγάλη” κατηγορία της Σερβίας. Τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του σε Ουίπεστ και Μάλαγα.