Συνολικά 350.000 θέσεις από €19 για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και από/προς Θεσσαλονίκη σε όλο το δίκτυο εσωτερικού, μας περιμένουν για να επισκεφθούμε παλιούς και νέους αγαπημένους προορισμούς

Η Olympic Air μας φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους μας προορισμούς, σε όλη την Ελλάδα μέσα από μια νέα, μοναδική προσφορά!

Από σήμερα μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, με ένα απλό κλικ στο www.olympicair.com  επιλέγουμε τον αγαπημένο μας προορισμό και ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το επόμενο ταξίδι μας από 1 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και 29 Μαρτίου 2018!
 
Συνολικά 350.000 θέσεις από €19 για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και από/προς Θεσσαλονίκη σε όλο το δίκτυο εσωτερικού, μας περιμένουν για να επισκεφθούμε παλιούς και νέους αγαπημένους προορισμούς.
 
Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, τα ταξίδια όμως συνεχίζονται όλο το χρόνο! Η πάντα κοσμική Θεσσαλονίκη, τα γραφικά Ιωάννινα, η ρομαντική Καβάλα, τα όμορφα Χανιά και πολλοί ακόμη προορισμοί που συνδέονται με απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και από/προς Θεσσαλονίκη, από τους συνολικά 33 του δικτύου της Olympic Air έρχονται τώρα ακόμη πιο κοντά και μας εμπνέουν να κάνουμε το επόμενο ταξίδι μας!