Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικοδόμοι και οι ηλεκτρολόγοι συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Μανόλης Πεπόνης και μέλη του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου με τις διοικήσεις των σωματείων Οικοδόμων Αγίου Νικολάου «Ηρόδοτος» και Ηλεκτρολόγων Νομού Λασιθίου.

Κεντρική θέση στη συζήτηση είχε η ολοένα και εντεινόμενη κρίση στην οικοδομή αλλά και των λοιπών επαγγελμάτων που σχετίζονται με αυτή.Οι επιπλοκές αυτής της κρίσης είναι πολλές, τόσο για πλήθος εργαζομένων που εξαναγκάζονται στην ανεργία όσο όμως και για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής αφού για χρόνια είχε στηριχθεί στο τομέα των κατασκευών.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η συντονισμένη παρέμβαση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου με εκπροσώπους των οικοδόμων και των ηλεκτρολόγων προς φορείς της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης.

Έτσι θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Νίκο Καστρινάκη, το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, ώστε να τους θέσουν το πρόβλημα και να τους ζητήσουν στήριξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook