Η νίκη στο ματς Κυπέλλου έδειξε να δίνει πράγματι ψυχολογία στον Πλατανιά, που πήρε βαθμολογική ανάσα με την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με 1-0 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Το γρήγορο γκολ του Ενσικουλού στο 22′ ήταν αυτό που τελικά… χώρισε τις δύο ομάδες. Από ωραία συνεργασία Ενσικουλού, Μπούντνικ και Ντεβέσα ο πρώτος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε και την τύχη με το μέρος του, αφού δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του Κοκκαλά. Στο 49′ σε σουτ του Σιατραβάνη και στο 54′ σε σουτ του Παπάζογλου. Στο 67′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντάσιος και στη συνέχεια ο Πλατανιάς διαχειρίστηκε σωστά στο παιχνίδι κρατώντας μέχρι τέλους το πολύτιμο προβάδισμα.

Διαιτητής: Σέζος
Βοηθοί: Κούλα-Σάββας
4ος διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες κάρτες: Πριντέτα (38′), Ντάσιος (42′), Στανισάβλιενιτς (76′), Στάμου (77′), Πατράλης (90+4′), Ντάσιος (67′)
Κόκκινες κάρτες: Ντάσιος (67′)

Απόλλων (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος, Μπιτζιμίν, Κύργιας (57′ Μενδρινός), Βαλλιάνος, Κονέ, Κοντοές, Παπάζογλου, Σιατραβάνης (82′ Μάαλτσι), Αλμπάνης (58′ Μάατσεν), Καστιγέχος.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Κρος (61′ Στάμου), Κοροβέσης (83′ Πατράλης), Ντεβέσα (70′ Δημούτσος), Ενσικουλού, Μπούντνικ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook