Σίγουρα η νίκη στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα έφερε ικανοποίηση στον Γιώργο Παράσχο, που ωστόσο στάθηκε στη δυσκολία του εύκολου γκολ που έχει η ομάδα του.

Όπως τόνισε θα μπορούσε να είχε έρθει πιο άνετα η νίκη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο σχολίασε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή που δεν ισοφαρίστηκε στα δοκάρια που είχε ο Απόλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Πιστεύω ότι ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη και κυρίως ο γηπεδούχος Απόλλων. Νομίζω ότι στο α’ ημίχρονο σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Εκτός από το γκολ που πετύχαμε, δημιουργήσαμε κι άλλες φάσεις, αλλά δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν ήμασταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και ιδιαίτερα δεν είχαμε τις σωστές λύσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε το 2-0 και να γίνει πιο άνετη η νίκη μας. Στο β’ ημίχρονο ενώ είπαμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει και δεν έχει τίποτα να χάσει, στο πρώτο τέταρτο με εικοσάλεπτο ήμασταν πολύ μέτριοι. Δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα με τα δύο δοκάρια που είχε. Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το σκορ. Εκεί όμως αν ισοφάριζε, ίσως να χάναμε κιόλας το παιχνίδι… Από τη στιγμή που έμειναν με 10, μετά, το δικό μας έργο έγινε πιο εύκολο. Θα κάνω όμως κι ένα παράπονο που αφορά τους διαιτητές. Σφυρίζονται πάρα πολλά φάουλ. Νομίζω ότι οι διαιτητές παίζουν σημαντικό ρόλο στο να ανακόπτεται συνεχώς ο ρυθμός των ομάδων κι έτσι χάνεται η δυνατότητα να μπορούμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και πραγματικά -δεν το λέω για να χαριτολογήσω- μας έλειψε πάρα πολλά χρόνια από την Α’ Εθνική. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να παραμείνει στην κατηγορία».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Πιστεύω ότι το σκοράρισμα δεν οφείλεται στους νέους παίκτες. Είναι θέμα ικανότητας. Από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια το έχουμε εντοπίσει. Δυστυχώς, δεν είμαστε εύκολοι στο γκολ. Εγώ το εντοπίζω στην ικανότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν είναι δυνατό να δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και να μην μπορείς να κάνεις ένα δεύτερο γκολ για να ηρεμήσεις. Δεν ξέρω πώς μπορεί να λυθεί αυτό το θέμα. Μπορεί στους παίκτες να επεμβαίνεις παντού, να τους διορθώνεις. Δυστυχώς το σκοράρισμα είναι έμφυτο και εκεί δεν μπορείς να επέμβεις». Για την εμφάνιση του β’ ημιχρόνου: «Μπήκαμε πάρα πολύ χαλαρά. Γυρίσαμε καταρχήν πάρα πολύ πίσω, αδικαιολόγητα πάρα πολύ πίσω. Ο Απόλλων προσπάθησε με τις μεγάλες μπαλιές να μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή μας μέσα κι επειδή έχει ψηλά παιδιά, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στο να βγάλουμε την μπάλα. Επίσης τα πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν δεξιά-αριστερά, αυτές οι στημένες φάσεις, μας δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες». Για την αλλαγή του Κοροβέση και αν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού: «Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Περισσότερο από κόπωση είναι. Δέχτηκε το χτύπημα, αλλά ήταν και κουρασμένος, γι’ αυτό και τον άλλαξα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook