Η πρώτη τριάδα των Υπερκοπελιών που τερμάτισαν πρώτοι στο σημερινό Υπερκοπέλι Olympic

Δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων Υπερκοπέλι και Υπερκοπελάκι και το πρωί πραγματοποιήθηκε ο πιο απαιτητικός αγώνας του Τριάθλου Ολυμπιακών Αποστάσεων, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Το Υπερκοπέλι Olympic είναι αγώνας ολυμπιακού τριάθλου, που περιλαμβάνει 1.500 μέτρα κολύμπι, 40 χλμ ποδηλασία και 10 χλμ τρέξιμο. Έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, με επίσημη χρονομέτρηση και κατάταξη. Οι πρωτεύσαντες αθλητές, ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα, ο πρώτος νέος και η πρώτη νέα, αναδεικνύονται σε «Επίσημους αθλητές - πρεσβευτές του Ορίζοντα». Δηλαδή, τους δίνεται η διαπίστευση να εκπροσωπούν επίσηματον Ορίζοντα σε αγώνες όλη την επόμενη χρονιά.

Οι αθλητές λοιπόν που κατάφερουν να τερματίσουν πρώτοι σε αυτό το δύσκολο τρίαθλο είναι:

Πρώτος ο Μανούσος Βιζυράκης

 
 
 

 

Δεύτερος ο Σπύρος Μακρύγιαννης

 

Τρίτη η Αμάντα Λεμοντζόγλου

 

Ο Ορίζοντας θα παράσχει την πλήρη αθλητική εμφάνιση στα χρώματα του και με τα λογότυπα του. Στόχος είναι η διάδοση του μηνύματος της Αθλητικής Παρέας και του Ορίζοντα «Αγώνας για ζωή». Οι αθλητές αυτοί, στο επόμενο Υπερκοπέλι ή θα διατηρήσουν τον τίτλο (ανάλογα με τα κριτήρια) ή θα τον απονείμουν στους επόμενους.

Όλοι βέβαια οι συμμετέχοντες είναι άξιοι συγχαρητηρίων και για την προσπάθεια που ξεπερνά τις αντοχές και φυσικά για το γεγονός ότι με τη συμμετοχή του στήριξαν έμπρακτα το έργο του Ορίζοντα.

 
 
 
 
 
 
 
 

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί το Υπερκοπελάκι, ένας μίνι αγώνας τριάθλου, μη αγωνιστικού χαρακτήρα, για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Οι μικροί αθλητές κολύμπησαν 50 μέτρα, στη συνέχεια διήνυσαν 2 χλμ με τα ποδήλατα και τέλος έτρεξαν 500 μέτρα. Σκοπός του μίνι τριάθλου ήταν η μετάδοση του μηνύματος του Υπερκοπελιού στα μικρά παιδιά

Το Flashnews.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας