Με πόνο ψυψής και ένα τεράστιο γιατί συγγενείς της μικρής Ευαγγελίας, αποχαιρετούν το αγγελούδι που “ανέβηκε”  στον ουρανό – Ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Θλίψη, χωρίς υπερβολή, στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του χαμού της μικρής Ευαγγελίας που έδωσε έναν άνισο όπως αποδείχτηκε αγώνα για τη ζωή της, με εκατοντάδες στην κυριολεξία κόσμου, να στηρίζει την οκτάχρονη και την οικογένειά της στον μικρό τους γολγοθά.

Άνθρωποι που δεν γνώρισαν από κοντά το μικρό αγγελούδι, πόνεσαν και έκλαψαν για τον χαμο της Ευαγγελίας, σαν να ήταν δικό τους παιδί.

Όμως τι να πει κανείς για την δική της οικογένεια, τον αβάσταχτο πόνο που βιώνουν, καθώς είναι αναγκασμένοι να αποχαιρετίσουν οριστικά το μικρό αγγελούδι.

Συγγενείς της μικρής Ευαγγελίας, μοιράστηκαν μέσα από social media με τον κόσμο, τα συναισθήματά τους λέγοντας το “τελευταίο αντίο” στην 8χρονη, με την προσμονή ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναπούν, ψηλά στον ουρανό.

Όπως η θεία της Ευαγγελίας που της λέει μέσα από το Facebook

Με ένα τεράστιο γιατί αλλά και με την προσδοκία ότι θα συναντηθούν στην “άλλη πλευρά”, ο Φώτης Λεβάκης αποχαιρετά την μικρή Ευαγγελία

 

Με μια λιτή ανακοίνωση, το “Χαμόγελο του Παιδιού”, αποχαιρετά το κορίτσι που το γνωρίσαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, αλλά που ποτέ δεν έχασε το χαμόγελό της.

Δείτε την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook