Στους 280 ενδέχεται να ανεβάσει το Twitter το όριο των χαρακτήρων που μπορεί να γράψουν οι χρήστες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να «εκφράζονται πιο εύκολα».

Στην παρούσα φάση, το όριο των χαρακτήρων ανέρχεται στους 140, ωστόσο η εταιρεία έχει παραχωρήσει σε μια μικρή ομάδα χρηστών το δικαίωμα να χρησιμοποιούν πιλοτικά τους διπλάσιους, αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.

Όπως αναφέρει το Twitter σε ανάρτησή του, το υπάρχον όριο των χαρακτήρων αποτελεί «σημαντική αιτία απογοήτευσης» για πολλούς χρήστες. Η ανάπτυξη της εταιρείας έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα επιβράδυνση και πολλοί ειδικοί εικάζουν ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να τραβήξει εκ νέου το ενδιαφέρον των χρηστών.
«Προσπαθώντας να συμπτύξεις τις σκέψεις σου σε ένα tweet – όλοι το έχουμε περάσει και είναι βάσανο», έγραψε σε ανάρτησή της η διευθύντρια προϊόντων του Twitter Αλίζα Ρόσεν. Η ίδια πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο όριο των χαρακτήρων δοκιμάστηκε στην ιαπωνική, κινέζικη και κορεάτικη γλώσσα, οι οποίες μπορούν να μεταφέρουν περισσότερες έννοιες σε έναν και μόνο χαρακτήρα.

«Καταλαβαίνουμε ότι επειδή πολλοί χρήστες κάνουν tweets εδώ και πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχει συναισθηματικός δέσιμο με τους 140 χαρακτήρες – το βίωσα και εγώ», δήλωσε η Ρόσεν, ενώ πρόσθεσε ότι «όταν το δοκιμάσαμε διαπιστώσαμε τη δύναμη που μπορεί να έχει και ερωτευτήκαμε αυτό το νέο, ακόμα σύντομο, περιορισμό».

 

newmoney.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook