Το Δήμαρχο Βιάννου  κ. Παύλο Μπαριτάκη  επισκέφτηκε ο Αντιπρόεδρος του  Ε.Κ.Α.Β.  κ. Μίλτο Μυλωνάς

Το Δήμαρχο Βιάννου  κ. Παύλο Μπαριτάκη  επισκέφτηκε ο Αντιπρόεδρος του  Ε.Κ.Α.Β.  κ. Μίλτο Μυλωνάς , ο οποίος συνοδευόταν από  στελέχη του  Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου, με αντικείμενο συζήτησης την κάλυψη με ασθενοφόρα της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας  Βιάννου. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος της επιτροπής στήριξης του Κ.Υ. Βιάννου Μανώλης Γουρνιεζάκης.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο άλλα και την Διεύθυνση του Ε.Κ.Α.Β.  Κρήτης για την ουσιαστική παρέμβαση στο θέμα του ασθενοφόρου ανάλυσε τα προβλήματα που υπάρχουν και εκτός από την στήριξη του Ε.Κ.Α.Β. θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την κάλυψη μόνιμων θέσεων οδηγών ασθενοφόρων που να καλύπτουν όλες τις βάρδιες του ασθενοφόρου. 

Ο κ. Μυλωνάς αφού τόνισε ότι το Ε.Κ.Α.Β. καλύπτει ήδη πλήρως την πρωινή βάρδια με μόνιμο ασθενοφόρο, ευχαρίστησε με την σειρά του τον Δήμαρχο για την συνεργασία διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό στον τομέα των διακομιδών της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ. Βιάννου ενώ παράλληλα δεσμεύθηκε για ένα επιπλέον ασθενοφόρο μόνιμης παραμονής στο Κ.Υ Βιάννου από τις αρχές που 2018 μετά την παραλαβή των 144 νέων ασθενοφόρων του Ε.Κ.Α.Β.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook