Η μικρούλα πήρε το όνομα Χριστίνα και εκτός από τον Βασίλη Καρρά νονά ήταν και η σύζυγός του Χριστίνα

Ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγό του Δώρα δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται εκεί, αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν. Μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε φωτογραφικό υλικό στο Instagram από το μυστήριο.

Η μικρούλα πήρε το όνομα Χριστίνα και εκτός από τον Βασίλη Καρρά νονά ήταν και η σύζυγός του Χριστίνα.Καλεσμένοι ήταν συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι και συνάδελφοι του αγαπημένου λυράρη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε το παρών στη βάφτιση, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί και σε μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν, ενώ εκεί βρισκόταν και ο καλός φίλος του Νίκου Ζωιδάκη, Μανόλης Κονταρός.

Άξιο αναφοράς είναι πως το γλέντι κρατά δύο ημέρες ήδη, με τη βάφτιση να ολοκληρώνεται πριν λίγες ώρες και αυτή τη στιγμή να πραγματοποιείται το τραπέζι. Όλα έχουν ξεκινήσει από νωρίς, με το παραδοσιακό αντικριστό και άλλα κρητικά έθιμα να κλέβουν την παράσταση.

Στο προέρτιο γλέντι για την βάφτιση της μικρής κόρης του Ν.Ζωιδάκη δεν έλλειψαν τα ντουέτα, όπως θα δείτε στο βίντεο του parapolitikakritis.gr, Κονταρός και Τσαλίκης τραγουδούν μαζί.

Με πληροφορίες και από peoplegreece.com