Την βούληση της Δημοτικής Αρχής, να στηρίξει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της,  την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης την οποία είχε σήμερα, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011, το πρωί, στο γραφείο του, με τον επικεφαλής της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Νότη Ψυλλάκη, τον επικεφαλής της επιτροπής χορηγιών Νίκο Μανουσέλη και τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Σφυράκη.

Παραβρέθηκαν ακόμη, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Λειψάκης και Κώστας Πρωτοπαπαδάκης καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Νίκος Βλαζάκης.

Έμφαση, δόθηκε σε θέματα που αφορούν την υποδομή, τα οικονομικά αλλά και τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων  επιφανών Χανιωτών στην ΠΑΕ.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Δήμαρχος, «ο Δήμος Χανίων, με όποιο τρόπο μπορεί, είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον ΑΟ Χανιά. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες, θα προγραμματιστεί επίσκεψη στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου να εξεταστεί πώς μπορούν να αξιοποιηθούν από τον ΑΟ Χανιά,  ενώ θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί φόρμουλα, ώστε μαζί με όλους τους θεσμικούς φορείς, να στηρίξουμε σε όλα τα επίπεδα την Ομάδα».

Εποικοδομητική χαρακτήρισε από την πλευρά του τη συνάντηση ο  κ. Νότης Ψυλλάκης, σημειώνοντας ότι «συζητήθηκαν σε βάθος όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΑΟ Χανιά και διαπιστώθηκε η διάθεση του Δήμου Χανίων να στηρίξει σε όλα τα επίπεδα την Ομάδα,  με νόμιμο και διαφανή τρόπο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook