Την ανησυχία της για την εξέλιξη με την RYANAIR εκφράζει η ΟΕΒΕΝΧ – Αναστατωμένη η Χανιώτικη κοινωνία 

Την ανησυχία της εκφράζει η ομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων Νομού Χανίων (ΟΕΒΕΝΧ), αναφορικά με την αναστολή των πτήσεων Αθήνα,Θεσσαλονίκη, Πάφο, της Rynair από και προς Χανιά.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα χθες το μεσημέρι, ενώ είναι πολλοί αυτοί που χθες έλαβαν ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει καμία διευκρίνιση, ότι ακυρώνεται η πτήση τους σε αυτούς τους προορισμούς.

Να θυμίσουμε ότι η αναστολή των πτήσεων ισχύει από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι και την 25η Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΕΒΕΝΧ, έχει δημιουργηθεί μια αναστάτωση στους επαγγελματίες και γενικότερα τους Χανιώ, καθώς “η ιδιαιτερότητα του νησιού που εξαρτάται από τις μεταφορές (πλοία και αεροπλάνα ) επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την επιχειρηματικότητα  και την κοινωνία γενικότερα.”

Ζητούν μάλιστα από τους Χανιώτες Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του νομού να βρουν μια λύση στο πρόβλημα που αναμένεται να δημιουργηθεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Από χθες το μεσημέρι μετά την ανακοίνωση της αναστολής των πτήσεων της  Ryanair  έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στους συναδέλφους επαγγελματίες και γενικότερα στους Χανιώτες. Η ιδιαιτερότητα του νησιού που εξαρτάται από τις μεταφορές (πλοία και αεροπλάνα ) επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την επιχειρηματικότητα  και την κοινωνία γενικότερα.

 Δεν θα μπούμε στις λεπτομέρειες για το ποιος φταίει και γιατί έγινε και την σχέση των δύο εταιριών Fraport  και Ryanair .

Το γεγονός ότι οι μεταφορές από και προς τα Χανιά θα επηρεαστούν άμεσα και καίρια με άμεση συνέπεια στην επιχειρηματικότητα  και στη ζωή των Χανιωτών είναι πραγματικότητα.

Καλούμε τους Υπουργούς , κ.Σταθάκη και κ. Πολάκη , τους Βουλευτές ,κ.Μπαλωμενάκη και κα.Βαγιωνάκη, τον Περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Βουλγαράκη, τον Δήμαρχο Xανίων κ.Βάμβουκα  και τους  λοιπούς Δημάρχους του Νομού να κινηθούν άμεσα για να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στο άμεσο διάστημα.

Εμείς στην Ομοσπονδία είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε με κάθε ενέργεια που θα ζητηθεί από τους αρμοδίους  για την επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος.

Κύριοι Αρμόδιοι και υπεύθυνοι σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων , κινηθείτε γρήγορα και καίρια για να αποτρέψουμε την επιφαινόμενη καταστροφή.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook