Νέο σεμινάριο διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για όποιον επιθυμεί ν’ ασχοληθεί με την τέχνη της διακόσμησης Decoupage (Ντεκουπάζ)  και να δώσει σε οποιοδήποτε παλιό αντικείμενο μια νέα χρήση.

Decoupage είναι η τέχνη της διακόσμησης ενός αντικειμένου κολλώντας κομμένα χαρτιά σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές και στυλ (ζωγραφικές πινελιές, χρυσό, πατίνες, βερνίκια crackle κ.λ.π).

Ενότητες Σεμιναρίου:

Εφαρμογή μοτίβου χαρτοπετσέτας, εφαρμογή μοτίβου ριζόχαρτου,
εφαρμογή μοτίβου χαρτί ντεκουπάζ, εφαρμογή μοτίβου ριζόχαρτου σε γυαλί,
εφαρμογή πάστας λείας διαμόρφωσης, κερί,
παλαίωση cambin sik, παλαίωση με κασιες και country style,
χρώματα κιμωλίας, κρακελε 1ος συστατικού,
Κρακελε δυο συστατικών
Μεταφορά εικόνας

Το κόστος του προγράμματος είναι 290€ ανά συμμετοχή (στην τιμή εμπεριέχεται και το κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιήσουν οι καταρτιζόμενοι στο σεμινάριο).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 05/10/17 έως 20/10/17 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή πρωινές ώρες (09.30-12.45) και θα έχει συνολική διάρκεια 24 ώρες.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγήτρια: Γεωργία Αγριμάνη, ασχολείται χρόνια με την τεχνική του Decoupage προσωπικά, αλλά και ως εισηγήτρια σε διάφορους φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730 από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. E-MAIL: [email protected] και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook